APARATELE PROFESIONALE DE SUDARE CU ELECTROD INVELIT TRANSPOCKET 150/180

Dimensiune compactă şi manipulare simplă, combinate cu maximum de robusteţe şi fiabilitate

Cei mai mulți utilizatori sunt familiarizați cu surse de sudare mobile, care oferă rezultate remarcabile cu orice tip de electrozi – chiar și în condiții dificile. O astfel de soluție este furnizată de Fronius prin ultima generație a aparatelor sale profesionale monofazate de sudare cu electrozi înveliţi: TransPocket 150 și TransPocket 180. Un invertor digital de rezonanță asigură proprietăți la sudare perfecte într-o gamă largă de aplicații. Datorită tehnologiei inovatoare PFC (Power Factor Correction), aparatele compacte Fronius sunt, de asemenea, extrem de eficiente energetic.

Noua serie TransPocket înseamnă eficiență energetică maximă. În comparație cu predecesorul său, consumul de energie al TransPocket 150 este cu de până la 20 procente mai mic – la o putere mai mare de ieșire. Utilizatorii beneficiază de un consum de energie semnificativ mai mic și pot reduce costurile de energie în mod durabil. Acest lucru este susținut de corecţia factorului de putere, PFC (Power Factor Correction). Astfel, este posibilă utilizarea de cabluri de alimentare extrem de lungi cu pierderi minime, cât şi o mai bună compatibilitate cu generatoarele de curent. Raza de acțiune a sudorul se extinde foarte mult.

Mai rezistente ca niciodată, aparate TransPocket sunt perfecte pentru șantierele de construcții și condițiile grele de lucru. O carcasă robustă, ergonomică, precum și o matrice de lamele atent gândită protejează întregul aparat de murdărie și apă. În plus, componentele interne sunt montate pe un suport de plastic special construit, ceea ce contribuie suplimentar la robustețea extrem de ridicată a seriei TransPocket. Fluxul de aer optimizat reduce murdărirea și duce la o durată de viață extrem de lungă.

Conceptul de operare a devenit şi mai intuitiv. Un afișaj cu 7 segmente pe display permite citirea mai rapidă a parametrilor reglaţi. În plus, display-ul este ușor deplasat spre interior și, prin urmare, mai bine protejat împotriva deteriorării. Această generaţie este pregătită pentru viitor! Actualizările de software, importul unor procedee speciale şi citirea informaţiilor despre sistem sunt foarte uşor de efectuat.

Conceptul confirmat de rezonanță digitală de la Fronius a evoluat. Acest lucru conduce la o reglare mult mai precisă și mai rapidă a curentului de sudare. Datorită existenţei constante a unei rezerve de putere, aparatul reacţionează imediat la orice particularitate a arcului electric. Astfel, este posibilă o caracteristică aproape ideală. Un arc electric întotdeauna perfect și constant conduce la cele mai bune proprietăți la sudare.

Cu seria de aparate TransPocket se poate suda cu orice tip de electrod învelit cu diametrul de până la 4,0 mm. O nouă setare, reglabilă continuu, a dinamicii, permit utilizatorului să adapteze exact amorsarea la tipul electrodului utilizat. Funcția Hot-Start facilitează amorsarea electrozilor CEL și rutilici, iar Soft-Start asigură un arc electric stabil în cazul electrozilor bazici, care amorsează la un curent de sudare mai redus.

Trolerul opţional ToolCase pentru TransPocket este deplasbil pe rotile, stivuibil şi poate găzdui toate accesoriile pentru sudare.

Variantele WIG sunt echipate cu electroventil încorporat pentru gaz, procedeul WIG în impulsuri, funcţia TAC de heftuire şi conector TMC (TIG Multi Connector).

Pentru a celebra 75 de ani de existenţă, Fronius a lansat o ediţie aniversară, cu design vintage, în număr limitat.

Aveți nevoie de ceva mai convingător?

Contactaţi CM Metal:

Intrarea Fortăreţei nr. 4, 300127 TIMIŞOARA

Tel. / Fax: 0256-49.59.87;

Email: office@cmmetal.ro