AMERICAN DIGGER

Fost luptător profesionist de wrestling, Ric Savage cutreieră America împreună cu echipa lui, căutând locuri bogate în istorie. Mai precis, ei caută prin curţile localnicilor tot felul de comori surprinzătoare. Obiectele astfel descoperite pot fi vândute cu un profit substanţial, dar mai întâi Ric trebuie să facă o înţelegere cu proprietarii curții respective prin care banii vor fi împărţiţi şi, mai ales, trebuie să-i convingă pe aceşti oameni să-şi transforme terenul într-un adevărat şantier! Urmărește o nouă serie pe Discovery Channel, începând din 1 iulie, în fiecare marți, de la ora 22.00.

Echipa lui Ric e formată din Rue Shumate, expert în recuperarea obiectelor vechi descoperite, Bob Buttafuso, istoric specializat în câmpuri de luptă, Rita, soţia lui Ric, care administrează întreaga afacere, şi Giuseppe, fiul lor în vârstă de 25 de ani, care asigură suportul tehnic şi “muşchii” fiecărei operaţiuni.

Găsind tot felul de lucruri, Ric şi echipa lui scot la lumină diverse segmente din istoria Americii. Printre descoperirile lor se numără un semn cu care erau marcaţi sclavii în epoca sclaviei din America; obuze din timpul Războiului Civil; piese componente ale instalaţiilor cu care se preparau ilegal băuturi alcoolice şi tot felul de suveniruri care le-au apariţinut unor “mafioţi” din perioada Prohibiţiei.

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi www.discovery.ro sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/discovery.romania şi pe Twitter @DiscoveryRo.