ADRENALINA DE TOAMNA

Iată că a venit și toamna, cam la fel de repede cum a plecat vara. A fost o tranziție ușoară, având în vedere temperaturile mai scăzute ca de obicei din această vară. Cu toate că, în teorie, toamna aduce senzații de melancolie, acestea au fost schimbate cu inserții de adrenalină. Astfel, lucrurile stau puțin diferit, dar într-o normalitate deplină pentru context relativ haotic. Tradiționala “numărare a bobocilor” s-a transformat în “alergarea după boboci”. Lucrurile se fac în stil maratonist, exact ca un alergător de cursă lungă, căruia nu îi sunt permise pauzele ci doar ocazionalele hidratări.

Similar unei comedii din parcurile de distracție, situațiile se accelerează, se rotesc și ajung din nou la început, într-un sistem ciclic infinit. Este bine de reținut, cu cât ajungi mai sus este din ce în ce mai greu să privești în jos. Oricum, într-un mod natural ironic, lucrurile merg înainte ca și cum totul ar fi normal. În alte cuvinte, situații la limită, special pentru iubitorii de sporturi extreme.

Cum arată contextul economic în această toamnă? Similar cu cel din vară doar mai accelerat, probabil de alegerile din iarnă. În mare, se așteaptă. Cumva zicala “nu lăsa pe mâine…” este ieșită din acest context.

Au avut loc și câteva târguri interesante la care am participat. Unul dintre acestea a fost IEAS, târg de echipamente electrice, care a fost similar cu cel de anul trecut, atât ca expozanți, cât și ca vizitatori. Urmează TIB, organizat în cadrul Romexpo, care se anunță mai mare comparativ cu anul trecut. Rămâne de văzut.

Succesul stă de obicei în mâna jucătorilor adevărați și este totdeauna la o mișcare depărtare. Astfel, doar cei ce pot risca pot câștiga, iar numai cei ce pot risca totul pot câștiga totul. Să înceapă jocurile!