A 86-A EDITIE A SALONULUI AUTO DE LA GENEVA

Cu un total de 687.000 de intrări înregistrate (+0,7 % față de 2015), publicul a demonstrat o adevărată fascinație față de o industrie într-o continuă evoluție. A 86-a ediție a Salonului Auto de la Geneva a fost, de asemenea, de excepție pentru numărul mare de modele noi și varietatea de inovații tehnice. Tot feedback-ul de la vizitatori și de la expozanți a fost extrem de pozitiv. Următorul eveniment va avea loc între 9 și 11 martie 2017.

Ușile evenimentului s-au închis duminică seara cu un concert tradițional de claxoane auto. Rezultatele recente ale unui sondaj al vizitatorilor a indicat faptul că 80% dintre aceștia au fost foarte încântați să viziteze evenimentul.

Rezultatele au fost la fel de pozitive și prin rândul expozanților. Aceștia au declarat că au fost foarte mulțumiți de organizarea evenimentului și de calitatea vizitatorilor.

Aceste rezultate confirmă încă o data nivelul ridicat al Salonului Auto de la Geneva și sprijinul puternic din partea publicului elvețian, cu puțin peste jumătate din totalul vizitatorilor care vin din cele patru colțuri ale țării. În plus, 30% dintre vizitatori au venit din Franța, 6% din Italia, 3% din Germania, 1% din Austria și 9% din restul lumii. În cele din urmă au existat un total de 687.000 de intrări înregistrate până la două ore de la închiderea evenimentului, o creștere de 0.7% față de anul trecut.

„Este un show magnific”, a declarat Maurice Turrettini, Președintele Geneva International Motor Show. „Standurile au fost mai atractive ca niciodată, noile modele prezentate au fost neobișnuit de numeroase și entuziasmul vizitatorilor a fost manifestat prin numărul lor. Suntem foarte mândri să avem privilegiul întâmpinării lumii industriei de automobile în sălile Palexpo. Ne exprimăm din nou aprecierea tuturor expozanților pentru încrederea și participarea la acest eveniment de excepție.”

geneva text

André Hefti, Directorul General al Motor Show-ului, a salutat creativitatea și dinamismul industriei automobilelor: „Evoluția estetică și tehnologiile noi ale modelelor expuse în acest an au fost mult mai extinse și mai posibile decât oricând. Este o dovadă a unei industrii într-o evoluție constantă și a capacității sale de a răspunde cerințelor diverse și complexe ale clienților săi.”