3M ROMANIA A LANSAT CUSTOMER INNOVATION CENTER

3M are o prezență românească de peste 25 de ani: este un brand omniprezent în viața românilor, de la plăcuțele de înmatriculare și materialele dentare, până la aplicații complexe, industriale, realizate cu produse, tehnologie sau know-how 3M. Deschiderea centrului corespunde dezideratului de țară de atragere a investițiilor în cercetare și dezvoltare, compania 3M identificându-se, la nivel internațional și național, prin permanenta preocupare de dezvoltare a noi și noi produse, cu o importanță deosebită în viața de zi cu zi. „ Este un obiectiv al Guvernului de a impulsiona companiile să investească în România și ne dorim să fie cât mai multe investiții în proiecte de cercetare și dezvoltare. Iar deschiderea acestui centru este un exemplu de astfel de investiții reușite. Pe plan personal, am amintiri frumoase legate de compania 3M. Am luat contact cu această companie în urmă cu 20 de ani, în perioada studenției, în cadrul unui program de internship. Am descoperit atunci cu uimire că multe produse pe care le folosim sunt creație 3M. Îi mulțumesc companiei 3M pentru că mi-a modelat viața de student”, a mărturisit Dragoș Pîslaru, consilier de stat în cadrul Cancelariei Primului Ministru.

„Customer Innovation Center lansat la Bucuresti deschide un univers experimental unic, în condițiile în care majoritatea canalelor de marketing direcționeaza acțiunile (și bugetele) către interacțiuni cu ROI imediat. 3M alege să comunice într-un mod mai tradițional, holistic, cu o abordare mai complexă menită să înfățișeze vizitatorului întregul parcurs inovativ al companiei. A fost o muncă uriașă în spate pentru care îi mulțumesc întregii echipe. Dacă adăugăm la asta și valoarea investiției – aproximativ 300.000 euro – și ne uităm și la rezultat, e destul de ușor să afirmăm că este cu adevărat ceva unic în peisajul de business din România”, a declarat dl.Cătălin Velescu, Director General 3M Romania.

3m text

Noul centru va oferi posibilitatea clienților și partenerilor 3M România de a lua contact, într-un mediu dinamic și interactiv, cu produsele 3M, cu aplicare în domeniul contrucțiilor, sănătate, telecomunicații etc.

3M România este filiala locală a corporației 3M (Minesota Minning & Manufacturing) cu sediul în St. Paul, Minesotta, S.U.A. Compania deține un portofoliu de peste 50.000 de produse și 2.500 de patente recunoscute la nivel mondial. Cu o cifră de afaceri de 31.8 miliarde de dolari, compania 3M are 89.000 de angajati în toată lumea și operează în peste 70 de țări.  În România este prezentă din 1986 și activează pe numeroase piețe, precum: energie și telecomunicații, petrol, gaze si industria minieră, transporturi, sănătate, consumabile de birou și bunuri de consum, siguranța și protecția bunurilor si persoanelor, materiale pentru industria publicitară și semnalizare rutieră.