ZIUA RECRUTARII LA FABRICA BOSCH DIN CLUJ

Bosch organizează campania „Descoperă Bosch Cluj”, în data 13 aprilie, în campusul fabricii de Automotive Electronics. Campania se adresează persoanelor ce doresc să lucreze în cadrul fabricii din Cluj, dar şi celor care vor să afle mai multe despre tehnologia automotive. La Jucu, Bosch produce din 2013 unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto, din domenii precum asistență la condus și siguranţă şi confort.

În cadrul Zilei Recrutării din 13 aprilie, compania organizează interviuri pe loc în vederea recrutării pentru una din următoarele poziţii: operatori asamblare finală, operatori specializați în procese automatizate, operatori roboți industriali, operatori calitate, gestionari și distribuitori de material și tehnicieni mentenanță.

Pentru cei interesaţi să se alăture echipei Bosch Cluj, care nu pot fi prezenţi la eveniment, compania organizează interviuri de angajare în fiecare zi de luni și joi. De asemenea, fabrica Bosch din Cluj continuă extinderea portofoliului de produse și a proiectelor de Industrie 4.0 și deschide poziții pentru ingineri de planificare producție, responsabili pentru gestionarea lansării proiectelor, precum și programatori de PLC (Echipamente automate de comandă și control) și programator C#. În plus, Bosch își mărește echipa de specialiști pentru instruirea celor peste 80 de elevi înscriși în prezent, în programul Școala Duală Bosch, deschis în anul 2013.

Mai multe informaţii despre poziţiile vacante pot fi accesate pe site-ul companiei www.bosch-career.ro

Bosch investeşte în educaţie şi în dezvoltarea angajaților

Grupul Bosch se implică în acţiuni ce susţin relaţia dintre mediul educaţional şi cel de afaceri din România. De exemplu, Bosch susţine tinerii absolvenţi prin programe precum Junior Managers (JMP), dedicat tinerilor viitori manageri, şi Working Student, un program de internship plătit în care sunt implicaţi peste 350 de studenţi. Centrul de Training din campusul Bosch din Cluj, inaugurat în octombrie 2017, este destinat pregătirii elevilor în sistemul educaţional dual și dezvoltării profesionale şi personale a angajaţilor, într-un mediu inspirațional și modern. Aici, în anul precedent, compania Bosch a sprijinit angajații cu peste 300 de sesiuni de training.

Şcoala Duală Bosch: Sursă de tehnicieni specializaţi

În cadrul fabricii Bosch din Jucu, peste 80 de elevi s-au înscris în programul Şcoala Duală Bosch pentru anul şcolar 2018-2019, iar în iunie 2019 vor începe înscrierile pentru anul școlar 2019-2020. Activitatea practică şi activităţile elevilor în ateliere didactice de mecanică şi electrică din Centrul de Training sunt supravegheate îndeaproape de specialişti din cadrul fabricii. Astfel, elevii participanţi în proiect au ocazia să acumuleze informaţii şi experienţă practică despre producţia de serie în industria automotive. Compania colaborează cu Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca pentru profilul electromecanică, cu Liceul Teologic Reformat pentru electronică și automatizări și Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca pentru profilul de electrician.

Beneficii flexibile pentru angajați

Compania organizează pentru angajaţii din fabrica Bosch transport zilnic gratuit, le oferă acces la o cantina modernă, cu meniuri variate subvenţionate, dar şi un set de beneficii flexibile, după nevoile şi priorităţile fiecăruia. Printre beneficiile flexibile se numără servicii medicale, asigurări de pensie, servicii de turism sau bonuri de masă, din care angajaţii pot alege.

De asemenea, compania este preocupată de sănătatea angajaţilor săi, de aceea a creat programul „Be fit@Bosch”, ce oferă angajaţilor oportunitatea de a alege o activitate sportivă. În plus, cei activi pot utiliza săptămânal în mod gratuit, terenuri de tenis, baschet, fotbal sau handbal, în Cluj-Napoca.

În campusul Bosch din Jucu, angajații beneficiază de servicii medicale în cadrul unui cabinet medical local, cu medic generalist ce oferă consultaţii opt ore zilnic, iar un asistent medical este prezent 24 de ore pe zi.

Bosch încurajează o cultură organizațională deschisă, bazată pe colaborare și creativitate. Pentru a sprijini această viziune, Bosch a implementat „condițiile de muncă inspiraţionale” în locația sa din Cluj.

Înscrieri la evenimente:

Ziua Recrutării, 13 Aprilie: înscrierile se fac până în data de 10 aprilie, la numărul de telefon 021 204 88 00, în intervalul 09:00-18:00. Persoanele care nu reușesc să participe la eveniment, dar își doresc să participe la interviurile de angajare organizate, pot solicita o programare la numărul de telefon 0799 099 090, în fiecare zi de luni și joi.