ZDROBEȘTE OBICEIURILE VECHI

Atunci când rezistența la schimbare împiedică creșterea unei companii, MB Crusher este soluția

Muncind întotdeauna în același mod ar putea fi cel mai simplu? Adesea schimbarea obiceiurilor necesită efort, chiar și pe șantier. Păstrarea lor, de fapt, vă face să vă simțiți mai în siguranță, economisiți ore de căutare a alternativelor și, de asemenea, pare să economisiți timp și bani. Aceeași veche metodă dragă devine un fel de zonă de confort și după ce o folosești ani de zile știi perfect detaliile și procedurile. Dar nu cumva acest proces, aparent dovedit este de fapt mai scump, mai lent, mai greoi? Dacă munca devine mai complexă și ofertele sunt mai acerbe, nu cumva rezistența la obiceiurile de zi cu zi devine un bumerang pentru creșterea companiei?

Există o modalitate ușoară de a ține pasul cu vremurile: îmbrățișați schimbarea, căutați noi metode de lucru sau echipamente noi care vă permit să lucrați mai repede, mai profitabil, mai ușor și să creați noi oportunități de creștere. Și exact așa a făcut-o o companie din Argentina. Înainte cu materialul rezidual nu se făcea nimic, îl aruncau sau îl strângeau deoparte. Apoi au cumpărat o cupă de concasor BF90.3 pentru a o instala pe excavatorul lor Hyundai și lucrurile s-au schimbat. În mai bine. Acum pietrele reziduale le zdrobesc și le revând cu ușurință. Afacerile lor s-au extins și au o nouă sursă de venit.

BF90.3 – Hyundai – Argentina- reciclare (pietre) – Alejandro

Chiar și o metodă de lucru care „a funcționat întotdeauna așa” sau „nu necesită modificări” poate avea beneficii mari dintr-o schimbare de curs. Atunci când o companie minieră peruviană a instalat un concasor cu  maxilar BF90.3 pe un Caterpillar, a descoperit o modalitate de a crește afacerea, fără a risipi resurse pentru cheltuieli inutile. De fapt, obișnuiau să vândă gipsul extras așa cum era la un preț ridicol de scăzut. Apoi, cu cupa zdrobitorului, au început să o strivească, dându-i astfel mai multă valoare reușind astfel să a revinde la un preț mai mare. Trecerea de la vechea metodă de lucru la cea nouă a însemnat atât să câștigi mai mulți bani, cât și să obții o rentabilitate rapidă a investiției concasorului MB achiziționat.

BF90.3 – Caterpillar 320 – Peru – ghips (carieră) – Alejandro

De multe ori într-un proiect de lucrări rutiere, cumpărarea materialului de umplere GSB și transportul acestuia înainte și înapoi la șantier cu camioane nu este tocmai convenabil. Cea mai simplă soluție este de a găsi un mod diferit de a gestiona materialul rezultat din extracțiile anterioare și astfel să îl puteți reutiliza. Cum? O companie indiană a folosit o cupă de concasor BF90.3 pentru a reduce materialul la dimensiunea corectă, astfel încât să poată fi reutilizat imediat. Înainte aruncau  materialul având nevoie de camioane pe care le plăteau și cumpărau alt GSB pentru al folosi ca fundal. Acum folosesc un concasor mobil MB direct în șantier și produc singuri materialul de umplere.

X: \ 1. Nou – pentru vizualizare \ BF90.3 – XCGM XE215C .India – Reciclare – Stânci (Hardik)

Trecerea de la metoda veche la cea nouă a fost simplă pentru aceste companii: au cumpărat unitatea MB Crusher care se potrivea cel mai bine lucrărilor lor și au realizat că beneficiile se vor înmulți și pentru proiectele viitoare. De la piatră de râu la beton, de la granit la traverse și pentru multe domenii  de aplicare și materiale , echipamentul MB Crusher simplifică și accelerează tranziția de la obiceiurile vechi, adesea greoaie, la cele noi, mai inteligente și permite companiilor de a dispune de alte lucrări pe care nu le-ar fi putut finaliza înainte.