YTONG rasplateste talentul si viziunea elevilor din Prahova

De 1 iunie, Ytong, unul dintre brandurile premium de bca de pe piata din Romania  a premiat inventivitatea si talentul elevilor din sase scoli din Ploiesti si din localitatile adiacente in urma concursului de desen „Casa Viitorului”, desfasurat in luna mai.

Provocarea copiilor a fost de a reda cat mai creativ ceea ce inseamna in viziunea lor o astfel de casa a viitorului. Peste 100 de lucrari au  fost inscrise, iar elevii cu cele mai bune creatii au fost premiati.

„Ne luam angajamentul de a sustine educatia in randul tinerilor din comunitatea locala Prahova, iar concursul „Casa Viitorului” a reprezentat o initiativa prin care sa rasplatim elevii cu  capacitati deosebite. Alegerea temei a fost firesca – suntem concentrati in permanenta pe noi solutii si tehnologii care sa contribuie la construirea caselor adaptate nevoilor de astazi: case eficiente, cu consum redus de energie si ecologice. Cladirile inteligente au fost intotdeauna un subiect principal pentru Ytong si am fost placut surprinsi de inventivitatea si viziunea generatie viitoare asupra aceastor constructii. A fost o mare satifactie sa organizam acest concurs dedicat comunitatii locale prahovene, acolo unde ne desfasuram activitatea de productie si unde ne dorim sa fim mai mult decat un producator”, a declarat Marius Dragne

De 1 Iunie, pentru a sarbatori Ziua Copilului, elevii castigatori, impreuna cu colegii si profesorii lor, au participat la o vizita in fabrica Ytong din Paulesti, au primit cadouri si au admirat expozitia de desene organizata la fabrica.