Volvo's unique Torque Parallel (TP) linkage delivers high breakout torque and excellent parallel movement throughout the entire lifting range

VOLVO, NOILE CUPE SPORESC PRODUCTIVITATEA SI PROFITABILITATEA

Cele mai recente adăugiri aduse gamei de cupe pentru încărcătoare compacte oferite de Volvo Construction Equipment combină designul inteligent cu un nivel inegalabil de durabilitate, pentru a asigura o performanță de durată adaptată aplicației și condițiilor prezente pe șantierul de lucru. Volvo Construction Equipment a introdus trei cupe noi proiectate special pentru a se potrivi încărcătoarelor compacte Volvo L110-L350 – cupa Volvo pentru nisip, cupa Volvo de remanipulare cu fund plat și cupa Volvo de remanipulare, care vor înlocui modelul curent.

Optimizate pentru aplicația căreia îi sunt destinate, cupa Volvo de remanipulare și cupa Volvo pentru nisip permit încărcătoarelor compacte să lucreze la capacitate maximă, ajutând clienții să economisească timp, bani și efort. Clienții Volvo pot alege opțiunea cea mai bună dintr-o gamă largă de atașamente, care să le permită să îndeplinească – și să depășească – cerințele șantierului de lucru, asigurând astfel o exploatare mai profitabilă.

Conformate pentru performanță

Cupa Volvo de remanipulare, cupa Volvo de remanipulare cu fund plat și cupa Volvo pentru nisip, de design inteligent, sunt ușor de umplut datorită formei cupei, raportului echilibrat dintre lungimea tablei de fund și cea a peretelui posterior, precum și datorită găurilor pentru șuruburi cu cap înecat. Aceste caracteristici menită să sporească productivitatea le permit operatorilor să realizeze mai mult într-un ritm mai rapid, îmbunătățind totodată eficiența consumului de combustibil cu până la 20%. Apărătorile optimizate împotriva revărsării deviază materialul pentru o mai bună protecție a sistemului de cuplare, în timp ce plăcile laterale curbate asigură un nivel excelent de restricționare, protejând materialul pentru un plus de eficiență în exploatare. Pentru a preveni amestecarea materialelor din clase diferite, cupele sunt prevăzute cu cavități minimizate.

Profit în fiecare cupă

Indiferent dacă este utilizată într-o carieră sau într-o balastieră, cupa Volvo de remanipulare reprezintă partenerul ideal pentru asigurarea unui nivel înalt de productivitate și a eficienței consumului de combustibil în cadrul operațiunilor de remanipulare. Proprietarii se pot aștepta la un nivel maxim de performanță și cheltuieli cu combustibilul mai reduse datorită cupei ușor de umplut, care scurtează timpii de ciclu. Cu ajutorul cupei Volvo de remanipulare, operatorii pot realiza aceleași lucrări cu un consum mai redus de combustibil, ceea ce rezultă în încărcarea de mai mult material la un preț mai mic.

Star picture of the L110H wheel loader for horizontal cropping formats
Star picture of the L110H wheel loader for horizontal cropping formats

Cupa Volvo de remanipulare cu fund plat reprezintă alegerea perfectă pentru manipularea, stivuirea și încărcarea materialelor procesate precum nisipul, pietrișul sau agregatele. Pentru aplicații pe nisip sau alte tipuri de teren moale, cupa maximizează tracțiunea și forța de rupere, menținând în același timp un mediu de lucru curat pentru un nivel inegalabil de productivitate și eficiență.

În timpul exploatării în condiții de teren moale, atunci când tracțiunea anvelopelor este compromisă, cupa Volvo pentru nisip reprezintă alegerea ideală. Proiectată pentru manipularea nisipului sau a agregatelor sub formă de particule mici, placa de fund a cupei maximizează penetrarea pentru o mai bună tracțiune, designul său plat ajutând la menținerea unui spațiu de lucru curat și neted.

Fabricate de Volvo, pentru Volvo

Prevăzute cu un design durabil care le permite să facă față condițiilor dure, cupa Volvo de remanipulare, cupa Volvo de remanipulare cu fund plat și cupa Volvo pentru nisip sunt construite pe baza unor decenii întregi de experiență inginerească pentru a asigura o durată de funcționare îndelungată. Ca în cazul tuturor atașamentelor

Volvo, aceste cupe au fost supuse unor teste riguroase pentru a asigura cel mai înalt standard de productivitate și durabilitate în cadrul oricărei aplicații. Pentru a garanta durata de viață lungă a cupelor, în zonele critice sunt instalate piese fabricate din oțel cu rezistență mare la tensiune și rezistente la uzură, care reduc la minimum perioadele de nefuncționare neplanificate. Indiferent cât de intens sunt folosite, cupele Volvo sunt construite să dureze și să asigure un nivel suprem de profitabilitate și disponibilitate a utilajului. Pe lângă faptul că beneficiază de cele mai productive și fiabile cupe de pe piață, clienții se bucură de asemenea și de un nivel excepțional de asistență din partea rețelei globale de distribuitori și ateliere de service a companiei Volvo. Ori de câte ori este necesară înlocuirea unei piese de uzură, disponibilitatea acesteia este garantată. Compania Volvo este hotărâtă să își ajute clienții să obțină randamente pozitive ale investițiilor lor.