VERTIV LANSEAZÃ NOUL MICRO CENTRU DE DATE CU SISTEM PLUG-AND-PLAY PENTRU EDGE COMPUTING ÎN EUROPA, ORIENTUL MIJLOCIU ȘI AFRICA

Vertiv a prezentat Vertiv™ VRC-S, un micro centru de date preasamblat, conceput pentru a oferi o instalare rapidă și simplă la marginea rețelei și pe alte site-uri IT mici. Disponibil acum în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), Vertiv VRC-S încorporează o unitate rack de distribuție a puterii (rPDU), sursa de alimentare neîntreruptibilă (UPS) Vertiv™ Liebert® GXT5 certificată Energy Star 2.0, senzori de monitorizare și software, dar și cel mai recent sistem de răcire al rack-ului Vertiv™ VRC într-un rack IT extrem de eficient, all-in-one.

„Alegerea și instalarea unui micro centru de date nu a fost niciodată mai rapidă sau mai simplă și poate fi testată prin noua noastră aplicație de realitate augmentată,” spune Alex Pope, vicepreședinte al soluțiilor de rack integrate pentru Vertiv în EMEA. „Vertiv VRC-S este o soluție plug-and-play foarte eficientă, care poate fi livrată la locația dvs. cu UPS-uri integrate, care alimentează atât răcirea în rack și ventilația de rezervă, cât și distribuția de energie pentru activele IT, cu monitorizare precablată, ce oferă o conexiune simplă la unitatea de putere și rețea. Noul produs este un rezultat al inovațiilor Vertiv și a celor mai recente investiții în cercetare și dezvoltare, care vor aduce, progresiv, pe piață mai multe soluții de micro centre de date.”

Vertiv VRC-S este ideal pentru implementări Edge precum cele din magazine și din segmentele de distribuție, transport, asistență medicală și aplicații industriale ușoare, fiind disponibil într-o serie de modele standard pre-construite, care pot fi livrate în câteva zile și instalate în câteva ore. Micro centrul de date Vertiv VRC-S poate fi testat în mod virtual prin cea mai recentă aplicație Vertiv XR, noua aplicație mobilă AR care permite utilizatorilor să se angajeze într-o explorare imersivă a tuturor componentelor unității, ce dezvăluie în același timp modurile de funcționare și caracteristicile cheie care sunt invizibile cu ochiul liber, dar oferă funcționalități complete ale sistemului, unice pe piață. Mai multe informații despre experiența AR care dă viață produsului Vertiv VRC-S sunt disponibile pe site-ul Vertiv, în timp ce aplicația Vertiv XR poate fi descărcată gratuit de pe Google Play (Android) și Apple App Store (iOS).