US OPEN: ULTIMUL TURNEU DE MARE SLEM AL ANULUI SE APROPIE

Pe arena de la Flushing Meadows Corona Park din New York, Eurosport așteaptă cei mai mari jucători de tenis de pe planetă. Sezonul 2015 a fost fascinant pentru cei Patru Mari ai tenisului (Djokovic, Federer, Murray și Nadal), care au fost puși la încercare mai mult ca niciodată, iar Serena Williams țintește mai sus decât oricine din istoria tenisului. US Open se desfășoară în perioada 31 august – 13 septembrie.

După transmisiunile fără egal de la Openul Francez, care au fost completate de analizele realizate de legendele tenisului mondial John McEnroe și Chris Evert, Eurosport are ambiții mari la New York. Eurosport și Eurosport 2 oferă transmisiuni ample de la US Open, care vor fi completate de serviciul online TV, scoruri, imagini video, analize realizate de jurnaliștii eurosport.com, dar și de discuții pe platformele Eurosport de social media.

Serviciul online TV al canalului Eurosport (Europortplayer.com) oferă transmisiuni suplimentare ÎN DIRECT prin intermediul canalelor bonus.

Rezumate dimineața devreme, telespectatorii pot urmări un rezumat complet al celor mai interesante momente din ziua precedentă. Nu vor rata servele, voleurile și pasele în timp ce comentează partidele jucătorilor preferați pe eurosport.com și pe platformele Eurosport de social media (Facebook și Twitter).