Triton, noul magazin online

Începând cu luna decembrie, Triton a lansat noul său magazin online de scule, utilaje şi accesorii pentru construcţii, facilitând accesul cumpărătorilor în mod rapid şi cu costuri reduse, la gama de produse comercializată de companie.

Magazinul online www.triton.com.ro, pune la dispoziţia vizitatorilor săi aceleaşi produse care pot fi găsite şi în showroom-urile companiei, precum şi promoţiile desfăşurate de către Triton sau de către furnizorii acestuia.

Livrarea produselor adăugate în coşul de cumpărături se face prin curier, la destinaţia specificată de cumpărător, iar modalitatea de plată este prin ordin de plată sau ramburs. Pentru comenzile mai mari de 250 lei, costul transportului este gratuit.

Pagina web vine şi în ajutorul utilizatorilor care doresc să consulte lista completă şi actualizată a produselor disponibile pentru închiriere în oraşele: Constanţa, Galaţi şi Bucureşti, precum şi informaţii despre celelalte servicii oferite de către companie.

Triton îşi propune ca prin deschiderea magazinului online să ofere vizitatorilor site-ului o experienţă de cumpărare marcată prin profesionalism, promptitudine, accesibilitate, să îşi lărgească numărul de clienţi activi şi să îşi consolideze pe plan naţional poziţia de top în distribuţia de scule, accesorii şi utilaje profesionale pentru construcţii.

Din dorinţa de a nu pierde din relaţia apropiată pe care compania o are cu clienţii săi, utilizatorii site-ului au la dispoziţie un consultant tehnic cu pregătirea necesară pentru a le răspunde în timp real, prin chat sau telefonic, tuturor neclarităţilor, dar şi pentru a le sugera variantele potrivite în funcţie de necesitate.

Compania Triton şi-a început activitatea cu aproximativ 18 ani în urmă, reprezentând în momentul de faţă una dintre cele mai longevive şi cu tradiţie companii din judeţul Constanţa. Obiectul principal de activitate îl constituie comerţul cu scule şi accesorii pentru industria construcţiilor, a sistemelor de feronerie din PVC, aluminiu şi lemn stratificat, dar şi a accesoriilor de mobilier.

În prezent, firma distribuie o paletă largă de produse precum: scule electrice, accesorii, generatoare, motopompe, aparate de sudură, echipamente diverse pentru industrie dar și elemente de feronerie pentru tâmplăria din PVC și aluminiu.

Triton dispune de personal calificat tehnic dar și comercial, de o gamă diversificată de produse, un stoc permanent – echivalentul a 2,5 mil. EURO şi spații comerciale vaste, unde produsele se pot vedea și chiar testa. Orice produs beneficiază de garanție şi post-garanție.

 

Autori: Raluca Pașcan

          Daniela Rădeanu

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro