TRITON LANSEAZA S’MART WELD

Triton are o activitate pe piaţa distribuitorilor de scule, echipamente şi utilaje pentru construcţii de peste 20 de ani. Compania îşi completează încontinuu portofoliul de produse cu game variate de soluţii, în conformitate cu cerinţele actuale ale utilizatorilor. Astfel, a fost lansată pe piaţă gama de utilaje pentru sudură „S’Mart Weld”.

Această gamă cuprinde modelele: MaxiArc 160, 200, Tig 160S şi 200S, oferind astfel soluţii complete şi versatile pentru sudorii profesionişti, dar şi pentru utilizatorii casnici, acoperind toate procedeele de sudare şi tăiere. Fiecare produs se achiziţionează complet echipat cu un set de accesorii (cleşte port-electrod, masă cu cablurile aferente şi pistolet TIG pentru aparatele care permit acest tip de sudură) şi cutie pentru depozitare.

Maxi Arc 160

Acest echipament are o greutate de numai 4,8 kg şi este ideal pentru mentenanţa gospodăriilor, a fermelor agricole, a societăţilor din industria mică şi medie. De asemenea, înregistrează un randament crescut raportat la greutate şi consum, având o durată de funcţionare continuă cu electrod 3.25 de 125 A. Datorită posibilităţii de conectare la un generator de curent, tensiunea de alimentare necesară este una permisivă. Acest lucru previne defectarea datorată eventualelor şocuri de tensiune.

Maxi Arc 200

Oferă utilizatorului toate beneficiile modelului 160, în plus, funcţia ArcForce permite stabilirea superioară a arcului electric prin controlarea intensităţii curentului şi previne aderarea electrodului de baia de sudură.

TIG 160S şi TIG 200S

Sunt soluţiile oferite de Triton pentru cei care folosesc sudura de tip TIG. Cele două aparate permit procedee de sudură complexe pentru inox, fontă şi cupru. De asemenea, funcţia heavy-duty asigură un ciclu de funcţionare intensiv pentru aplicaţiile industriale. Acestea sunt ideale pentru utilizarea în rafinării, fabrici sau industria alimentară.

Maxi Arc 400

Poate suda cu electrozi de până la 6 mm în regim continuu. Caracterul său multifuncţional îi permite folosirea ca sursă de curent pentru operaţia de crăiţuire. În plus, construcţia robustă a aparatului şi rezistenţa mecanică şi electrică sunt specifice instalaţiilor din sfera industrială.

Multimig 200PFC

Acoperă toate procedeele de sudură, precum MMA, MIG şi TIG şi sudează orice tip de material (oţel, oţel aliat, aluminiu, cupru, aliaje cupru şi fontă). Mai mult de atât, acesta are utilizări în domenii vaste precum întreţinere utilaje, service-uri auto şi artizanat (fier forjat, balustrade inox sau sculpturi metal).

Maxi Arc 145

Acoperă procedeele de sudură MMA şi TIG. Este ideal pentru utilizatorii casnici care pun calitatea pe primul loc. Aparatul are un randament de sudură care nu afectează reţeaua alimentară şi este rezistent la fluctuaţiile care pot apărea în branşamentele casnice. De asemenea, poate fi folosit cu prelungitor de până la 50 de metri fără a fi afectaţi parametrii de sudură.

 

 

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro