TRITON LANSEAZÃ DOUÃ BRANDURI PROPRII

Piaţa de sudură este în plină creştere şi există din ce în ce mai mulţi specialişti în acest domeniu care au nevoie de calitate şi care au cerinţe din ce în ce mai exigente. Pentru că pe acest segment concurenţa este mare, Triton doreşte promovarea unei noi categorii de electrozi şi sârmă de sudură care să se plieze perfect pe cerinţele clienţilor.

Profesioniştii care lucrează cu astfel de produse ştiu exact ce aşteptări au de la ceea ce cumpără, iar cumpărătorii de tip hobby, care fac mici lucrări de bricolaj, necesită un cu totul alt tip de produse. Atât pentru cumpărătorii profesionişti, cât şi pentru cei de tip hobby, Triton oferă soluţii viabile şi consultanţă individuală pentru toate tipurile de lucrări care necesită operaţiuni de sudare.

De la premisa conform căreia cumpărătorul întotdeauna va căuta cel mai bun raport preţ/calitate s-a ajuns la o maturitate a pieţei în care preţul nu este cel mai important atunci când vine vorba de lucrări ce necesită îndeplinirea unor standarde de calitate. De asemenea, mai există şi situaţii în care preţul joacă un rol foarte important în acceptarea ofertei.

Datorită cerinţei crescute de electrozi şi sârmă pentru sudură, Triton a început importul de astfel de produse, creând un brand care respectă standardele şi certificările în domeniu. Sub denumirea de Gold Spark pentru electrozi şi Gold Wire pentru sârmă de sudură, compania pune la dispoziţia clienţilor cele mai uzuale tipuri şi dimensiuni de astfel de consumabile. Pentru electrozi, comercializează electrozi rutilici tip E6013, de 2.5 x 350 mm, 3.2×350 mm, 4.0×450 mm, care sunt recomandaţi pentru sudarea construcţiilor metalice uşoare, pentru oţeluri nealiate, pentru table subţiri din oţel carbon etc. Sudarea cu electrozii rutilici se face uşor, amorsarea şi reamorsarea sunt facile, iar cordonul rezultat este unul estetic, atât în curent continuu, cât şi alternativ.

Compania deţine o cotă de piaţă de 25% pentru partea de Sud-Est a României, iar premisele sunt că ascensiunea acesteia nu se va opri aici. “Noutatea din 2014 este că Triton a creat propriul brand de electrozi Gold Spark şi de sârmă de sudură Gold Wire. Producţia este efectuată în China, dar standardele de calitate şi siguranţă sunt europene. Acesta este rezultatul unei lungi cooperări şi schimburi de experiență între noi şi partenerii noştri chinezi, iar produsele nou create vor fi o soluţie pentru cele mai riguroase procese de sudură şi lucrări pe care le-ar putea necesita clienţii noştri”, declară Petre Ghiţă, Director General Triton.

Compania Triton a început să facă import pe gama de sudură de câţiva ani, dar este prima dată când vin cu o soluţie proprie. De asemenea, comercializează maşini de sudură electronice şi electromagnetice pentru toate tipurile de sudură (M.M.A, T.I.G-W.I.G, M.I.G-M.A.G), dar şi aparate pentru sudură în puncte, tăierea cu plasmă, aparate de sudură şi tăiere oxi-gaz. Pe lângă toate acestea, Triton oferă accesorii şi consumabile, consultanţă la achiziţionare şi service autorizat.

„Estimăm anul acesta o creştere de 50% în cifra de afaceri pe segmentul de sudură, iar target-ul este stabilirea unui portofoliu optim de brand-uri şi tipuri de produse. Dorim să fim o prezenţă puternică pe piaţa de sudură, iar produsele noastre să fie în opțiunea consumatorilor”, adaugă Petre Ghiţă.

 

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro