TII LA ETICHETA FIRMEI TALE? ITI PLACE SA INOVEZI ORI DE CATE ORI AI OCAZIA? ACUM AI SANSA SA ARATI CE POTI, LA ROMANIAN

Tii la eticheta firmei tale? Iti place sa inovezi ori de cate ori ai ocazia? Acum ai sansa sa ne arati ce poti, la Romanian Packaging Awards 2016 – primul concurs de ambalaje si etichete din Romania. Competitia este organizata in cadrul Pack Expo 2016, cel mai important eveniment din Europa de Sud-Est care reuneste, in perioada 27-30 septembrie in Pavilionul Central Romexpo din Bucuresti, tehnologii, materii prime si consumabile pentru industria de ambalaje, solutii de ambalare, etichetare si codificare, manipulare si depozitare pentru toate industriile.

In cadrul concursului vom selecta cate un Leader Of The Pack la urmatoarele categorii:

• Ambalajul de carton al anului;
• Ambalajul din carton ondulat pentru retail al anului;
• Ambalajul din plastic flexibil al anului;
• Ambalajul din plastic rigid al anului;
• Eticheta anului;
• Ambalajului inovativ al anului.

Castigatorii vor primi diplome si medalii din partea Euroexpo si Romexpo si o promovare media croita pentru un lider adevarat.

Perioada de inscriere a lucrarilor ce urmeaza a intra in concurs este 15 iulie – 20 septembrie 2016. Juriul, format din profesionisti cu o bogata experienta in domeniu, se va intruni in data de 22 septembrie 2016, la Sala Centrul de Presa din incinta Romexpo, unde va evalua lucrarile prezentate la concurs si va stabili clasamentul final. Castigatorii vor fi anuntati pe 27 septembrie, prima zi a targului PACK EXPO 2016.

Participarea la concurs este gratuita pentru firmele expozante in cadrul PACK EXPO 2016. Reprezentantii companiilor care nu s-au inscris printre expozantii PACK EXPO 2016 trebuie sa achite o taxa de participare la concurs de 100 de euro.

In concurs se pot inscrie orice companii producatoare care au sediul in Romania si care produc ambalaje si/sau etichete pe teritoriul Romaniei. In cadrul competitiei vor fi premiate ambalajele si etichetele din punct de vedere al elementelor prin care produsul denota excelenta si inovatie in productie, luand in calcul elementele ce tin de finisare, materialele utilizate, tehnica de tipar, stantare si asamblare.

Pentru detalii suplimentare, acceseaza Regulamentul ROMANIAN PACKAGING AWARDS 2016 de pe pagina www.pack-expo.ro.