TERMA MAX, RACHETE DE SUBTRAVERSARE INOVATIVE

Rachetele de subtraversare sau așa-numitele cârtițe sau foreze Terma MAX, aduc noi standarde pe piața echipamentelor de forare, fiind utile pentru introducerea țevilor de canalizare, gaz sau a cablurilor electrice pe sub șosele, clădiri, căi ferate și chiar sub cursuri de apă sau în toate acele locuri în care nu pot fi săpate șanțuri pentru poziționarea acestora. Astfel, prin folosirea rachetelor, utilizatorii economisesc atât timp, cât și bani, nefiind nevoie de întreruperea traficului auto sau al celui feroviar.

Rachetele MAX sunt foarte de prietenoase cu mediul înconjurător și ușor de folosit, direcția lor de înaintare fiind ușor schimbată cu ajutorul unei supape pneumatice amplasată în ungător. De asemenea, uleiul biodegradabil EkoMax protejează nu doar natura, ci și componentele rachetei. Acestea sunt destinate forării de găuri orizontale în sol cu diametre cuprinse între 65 și 240 mm. Cu ajutorul unei game extrem de largi de accesorii, pot fi trase direct țevi de PP de până la 180 mm sau pot fi bătute țevi de oțel de până la 711 mm.

Avantaje:

– precizie ridicată datorită folosirii geometriei speciale a capului de forare și a unui excelent raport lungime-greutate;

– fiabilitate extrem de ridicată;

– ușurință în exploatare și control datorită posibilității schimbării extrem de ușoare a sensului de înaintare cu ajutorul supapei ungătorului la toate modelele;

– consum redus de aer comprimat (racheta necesită alimentare cu aer comprimat la 7 bari);

– costuri scăzute de utilizare, întreținere și service;

– consultanță profesională în alegerea rachetei optime funcție de cerințele specifice ale fiecărui client.

Astfel, rachetele MAX se numără printre cele mai precise, puternice și utile echipamente de acest gen. Avantajele fac din aceste rachete alegerea potrivită a celor mai exigenți clienți. Rachetele de subtraversare MAX sunt produse de către firma Terma în fabrica din Gdańsk (Polonia).

 

TECHNO PRO SRL

Membru al Retelei Tehnik

Str. De Mijloc nr. 164, Brasov

Tel. 0268-476652

office@scule.ro; www.scule.ro

www.reteaua-tehnik.ro