SITECH ROMANIA CONSTRUCTION TECHNOLOGY, NOUL PARTENER PENTRU CONSTRUCTORI

Pe o piață a construcțiilor în care situațiile de criză sunt din ce în ce mai frecvente, atenția antreprenorilor se îndreaptă către reducerea costurilor și creșterea productivității. În acest sens, SITECH România Construction Technology, împreună cu Trimble, oferă acum și în România soluții inovatoare de ultimă generație pentru companiile ce activează în domeniul construcțiilor.

“Deschiderea Sitech România Construction Technology este răspunsul și soluția Trimble pentru societățile de construcții locale. Prin investiția în noile tehnologii și soluții antreprenorii pot conta pe reducerea costurilor și diminuarea semnificativă a duratei de execuție a unui proiect”, spune Peter Palotas, Sales Manager Region East-Europe, Trimble Heavy Civil Construction Division.

Pe lângă tehnologiile de localizare, cum ar fi GPS, lasere sau tehnologii optice, soluțiile Trimble includ aplicații software care pot fi personalizate pentru a răspunde cerințelor fiecărui șantier sau utilizator. Indiferent de brandul utilajelor din parcul unui antreprenor, sistemele Trimble se instalează și pot fi operate extrem de simplu. În cele mai multe cazuri, dacă cerințele o impun, sistemele pot fi schimbate de pe un utilaj pe altul.

“Atunci când antreprenorii doresc să investească în tehnologii trebuie să fie atenți la alegerea partenerului. Cu experiența internațională a Sitech România Construction Technology – partenerii noștri pot conta pe noi acum, dar și în viitor”, a declarat Peter Palotas. Soluțiile Trimble permit utilizatorilor să colecteze, gestioneze şi să analizeze informaţii complexe rapid şi uşor, îmbunătăţind productivitatea, eficienţa şi profitabilitatea. De peste 35 de ani, Trimble a creat produse de poziţionare unice care ajută companiile să îşi crească business-ul. Portofoliul Trimble include peste 1,000 de patente considerate de bază pentru această industrie. Produsele Trimble sunt folosite în peste 150 de ţări din toată lumea.

cat text

În cadrul evenimentului Zilele Porților Deschise organizat de către Bergerat Monnoyeur, reprezentantul Caterpillar în România, au fost puse la dispoziție utilaje de ultimă generație pentru demonstrații practice de utilizare a sistemelor Trimble.

Sitech România este acum parte a reţelei de distribuţie globală a SITECH care oferă consultanţă în soluţii de tehnologie a construcţiilor, training customizat, servicii de date, instalare, servicii şi suport tehnic.

De asemenea, soluţiile Trimble implică o varietate de tehnologii, inclusiv sisteme GPS, lasere de construcții, stații totale, comunicaţii de date wireless, Internet, aplicaţii software. Ca parte a strategiei Trimble de conectare la locație, aceste soluţii oferă un nivel înalt de integrare cu procesele şi fluxurile de muncă de la faza de proiectare până la finalul proiectului. Soluțiile oferă îmbunătăţiri semnificative din punct de vedere al productivității pe parcursul ciclului de viaţă al construcţiilor.