Astăzi economia de spațiu construit a devenit prioritară în dezvoltarea diferitelor proiecte de birouri, ansambluri rezidențiale, spații comerciale sau spații publice. Utilizarea la maxim a spațiului disponibil a dus la găsirea unor soluții eficiente și compacte pentru parcările auto, care să se integreze perfect în arhitectura actuală a orașelor.

Soluțiile de parcare auto dezvoltate de producătorul german WÖHR GmbH, cu o experiență de peste 6 decenii, reușesc să răspundă celor mai exigente cerințe din domeniu.

Fie că vorbim de parcări rezidențiale, parcări publice sau parcări complet automatizate, eficiența în operare și fiablitatea sistemelor de parcare WÖHR sunt atribute dovedite la cele peste 500.000 de locuri de parcare vândute până în prezent, la nivel mondial.

Gama Parklift reprezintă versiunea mecanică a sistemelor WÖHR de parcare. În acest sistem, autoturismele sunt stivuite pe două sau trei niveluri de parcare, unul peste altul. 

Fiecare sistem simplu stochează două autoturisme, iar sistemele duble sunt pentru patru sau șase locuri de parcare, fiecare. În plus, locurile de parcare sunt disponibile folosind platforme de parcare mecanice și plăci turnante WÖHR, care pot fi rotite sau translatate. 

Parklift – sisteme de parcare auto compacte

Acestea sunt disponibile atât în varianta cu platformă simplă cât și în varianta cu platforme duble, care pot stoca 4 sau 6 autoturisme. Acestea asigură un spațiu mai confortabil privind intrarea/ieșirea din autoturism și o parcare mai ușoară. Pentru aceste sisteme de parcare auto este necesară o lățime constructivă mai mică decât pentru doua sisteme simple și sunt mult mai confortabile și eficiente.

Avantajele sistemelor de parcare auto Parklift:

– până la 200% mai mult spaţiu de parcare;

– 1 cale de circulație = 2 sau 3 niveluri de parcare = reducerea costurilor;

– parcare independentă;

– siguranță ridicată în utilizare (testat TÜV/ certificat CE);

– echipare cu componente hidraulice de calitate;

– costuri reduse de întreținere;

– sunt disponibile și variante cu platformă dublă;

– sarcina pe platformă între 2.000  și 2.600 kg.

Compania ELMAS din Brașov, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul instalațiilor de ridicat, vă oferă accesul la toată gama de soluții de parcare marca WÖHR, pe piața din România, precum și un pachet complet de servicii: consultanță, proiectare, expertiză, montaj, piese de schimb, întreținere și service operativ.