SIGMA, NOILE MASINI DE TAIAT PLACI

Compania italiană Sigma este specializată în producția de echipamente pentru prelucrarea faianței începând cu anul 1964. Acestea sunt concepute pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale profesioniștilor din domeniul tehnic. Compania îşi consolidează în continuu poziţia sa în piaţă datorită structurii solide create de-a lungul timpului şi datorită reţelei de distribuţie la nivel global. Astfel, este capabilă să pătrundă într-un mod continuu pe noi pieţe, asigurând o dezvoltare progresivă.

Datorită experienţei îndelungate în acest domeniu, există un departament special în cadrul companiei care se ocupă cu proiectarea echipamentelor. Experienţa tehnologică în combinaţie cu procedurile de fabricaţie high-tech dau companiei Sigma competenţele necesare pentru a produce echipamente ce pot fi folosite într-o multitudine de aplicații.

Modele

SIGMA 003B2 – acest echipament are o lungime maximă de tăiere de 650 mm și o grosime maximă de 20 mm. Mașina manuală de tăiat plăci se remarcă prin precizie, ușurință de utilizare și greutatea redusă.

Modelul SIGMA 003C2 este fabricat dintr-un aliaj de oțel turnat de înaltă calitate şi funcționează pe bază de rulmenţi. Mașina poate fi utilizată în cele mai solicitante aplicații, fiind dotată cu o riglă de măsurare ce se poate roti la un unghi de 45°. Are dimensiuni compacte, putându-se demonta și transporta cu ușurință, fiind ideală pentru meseriaşii profesionişti.

SIGMA 003D2 rulează pe bază rulmenţi și are o suprafaţă mare de sprijin a plăcilor ceramice. A fost proiectată pentru utilizarea în cele mai solicitante aplicații, fiind fabricată dintr-un aliaj de oţel turnat de înaltă calitate. De asemenea, înălţimea reglabilă permite tăierea unei game mari de plăci.

Maşina SIGMA 005 are o lungime maximă de tăiere de 500 mm şi o grosime maximă de 20 mm. În plus, aceasta este precisă, ușor de utilizat și are o greutate redusă.

Modelul SIGMA 007F are o structură din aliaj de aluminiu şi oţel, bara de măsurare este reglabilă și se poate roti în ambele direcții. Este ușor de utilizat și are o greutate redusă.

Produsele Sigma pot fi găsite la Eurotech: atât în showroom cât și pe site-ul companiei – www.eurotech-iasi.ro. Compania Eurotech SRL este distribuitor autorizat Sigma şi membru în Reţeaua Tehnik, grup de firme ce oferă preţuri unice la nivel naţional, stocuri permanente, servicii de închiriere şi consultanţă tehnică pentru sculele şi echipamentele oferite.

 

SC EUROTECH S.R.L.

Membru al Reţelei TEHNIK

Splai Bahlui Mal Stâng 25 B

Iaşi, România

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro

www.reteaua-tehnik.ro