Schneider Electric The Hive 2011 07 18

SERVICIILE SCHNEIDER ELECTRIC DEDICATE CENTRELOR DE DATE IMBUNATATESC EFICIENTA OPERATIONALA

Schneider Electric își extinde portofoliul de soluții pentru centrele de date prin introducerea versiunilor îmbunătățite si digitalizate ale ofertelor sale, dedicate aplicațiilor critice de Cloud & Servicii sau operatorilor de mari centre de date. Aceste noi oferte fac din Schneider Electric un lider în operațiunile digitalizate pentru centre de date, precum și o sursă unică de servicii dedicate aplicațiilor critice, de la echipamentele IT până la infrastructură.

Proces controlat de software cu management 24×7

Noua abordare digitalizată a operațiunilor pentru aplicații critice îmbină un proces controlat de software cu operațiuni la fața locului 24×7 și asistență de la distanță. Beneficiile pentru clienți includ:

  • Eficiență operațională crescută: implementarea în mediile reale ale clienților a dus la îmbunătățiri ale eficienței operaționale cu până la 15%.
  • Risc mai scăzut și timp de funcționare maxim: personalul calificat operează și întreține centrul de date utilizând instrumente digitale eficiente, pentru a asigura standardizarea proceselor și a reduce riscul erorilor umane.
  • Planificare IT eficientă: fluxurile de lucru sunt sprijinite de o expertiză centralizată pentru gestionarea întregului ciclu de viață al echipamentelor IT.

Operațiunile digitalizate reduc riscurile

„La Schneider Electric, credem că digitalizarea operațiunilor în centrele de date va avea ca rezultat un risc redus al erorilor umane, o eficiență îmbunătățită, economii de costuri și o transparență sporită în centrele de date de pe tot globul, pe care le operăm pentru clienții noștri”, a declarat Anthony DeSpirito, Vice President/General Manager of Data Center Operations, Schneider Electric. „Ca singur furnizor pentru toate operațiunile critice din centre de date atât din spațiul IT cât și pentru restul spațiilor, Schneider Electric elimină delimitările frecvent întâlnite între personalul operațional și cel IT și reduce riscurile.”

China Unicom este una dintre cele mai mari companii de telecomunicații din lume, oferind servicii cloud ca răspuns la cererea mare pe acest segment. China Unicom a ales să externalizeze serviciile on-site de operațiuni critice pentru două dintre spațiile sale, către Schneider Electric. În prezent, peste 100 de experți Schneider operează două dintre centrele mari de date ale China Unicom.

„Soluția Schneider Electric personalizată pentru spațiile cu operațiuni critice ne-a permis să facem îmbunătățiri semnificative în materie de funcționare, mentenanță, precum și de control al riscurilor, realizând un procent de funcționare de 100% a instalațiilor”, a declarat Kang Nan, General Manager of Operations and Services Department, China Unicom. „Am redus în mod eficient consumul de energie, economisind până la 30% din costuri.”