SATA – INOVATIE LA SUPERLATIV

Unul dintre cele mai inovatoare branduri de scule de mână este accesibil de anul acesta și pe piața din România, prin intermediul companiei importatoare Metatools Ploiești. Sculele premium SATA fac parte din portofoliul gigantului american Apex Tool Group și sunt proiectate pentru utilizarea în cele mai diferite industrii. Folosite la nivel mondial de către profesioniști, sculele SATA sunt create pentru a răspunde la nevoile celor mai exigenți utilizatori, de la industria reparațiilor auto până la mentenanță, mai ales că brandul se evidențiază prin calitate, performanță, inovație și durabilitate.

Sculele de mână Sata se remarcă în special printr-un nivel crescut de productivitate, datorită sistemului inovator patentat Surface Drive (ce reduce jocul elementelor de fixare) și al sistemului Pass-Thru (ce elimină necesitatea de utilizare a unor capete de chei tubulare lungi). Dincolo de renumele internațional al brandului și de calitatea materialelor din care sunt realizate sculele de mână, sistemele patentate SATA asigură o productivitate crescută și îmbunătățesc experiența utilizatorului.

Sculele SATA vin în sprijinul utilizatorului prin intermediul aspectului slim, diferit de cel al cheilor standard și oferă cu 40% mai multă putere prin eliminarea jocului din articulația antrenorului cu clichet. Toate produsele SATA sunt certificate ISO 9001 și sunt conforme standardelor ANSI și ale Institutului German de Standardizare (DIN).

Acestea sunt fabricate de unul dintre cei mai mari producători de scule de mână din lume, Apex Tool Group, concern ce operează în peste 30 de țări din lume. Cu sediul principal în SUA, Maryland, compania americană s-a format în iulie 2010 ca o asociere între doi producători de scule de mână de talie mondială: Danaher Tool Group și Cooper Tools.

Cheile cu clichet

Cheile cu clichet sunt produse la cele mai înalte standarde de calitate, au un design modern și îmbunătățesc experiența utilizatorului, motiv pentru care peste 100 de milioane de bucăți sunt „testate” zilnic de profesioniștii din întreaga lume. Acestea au nevoie de un unghi de doar 5˚ pentru a înșuruba/deșuruba un element de fixare, în timp ce o cheie standard are nevoie de un unghi de 30˚ pentru a putea fi manevrată. Mai mult, designul slim permite acestora să ajungă la piulițele sau șuruburile situate în zone greu accesibile.

De asemenea, toate dispozitivele cu clichet beneficiază de sistemul Surface Drive, iar fiecare piesă oferă un plus de valoare pentru client, la un preț profitabil.

În materie de inovații, SATA vine în ajutorul utilizatorilor cu o cheie cu totul deosebită. Cheia combinată cu clichet lungă XL X-Beam® asigură un nivel de confort cu 500% mai mare față de cheia standard, reducând considerabil nivelul de oboseală resimțit de utilizator.

Întreaga gamă SATA de chei cu clichet, capete cheie tubulare, capete chei tubulare de impact, chei fixe, clești, instrumente de sertizare, foarfece, șurubelnițe, ciocane, chei imbus, instrumente auto speciale, sisteme de depozitare și accesorii poate fi achiziționată din showroom-ul Metatools situat pe strada Poligonului, Nr.2 sau online pe www.satatools.com.ro și http://www.metatools.ro/.

 

 

Metatools SRL Ploiești

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

E-mail: office@metatools.ro

comunicare@metatools.ro

www.metatools.ro

www.reteaua-tehnik.ro