RIDGID INCHEIE UN PARTENERIAT DE DISTRIBUTIE CU ROCAST (VIDEO)

[video_youtube width=”560″ height=”349″ shadow=”true” autostart=”0″ autobuffer=”true” ]http://www.youtube.com/watch?v=tsr81c5K5Vo&feature=youtu.be[/video_youtube]

O afacere de familie care şi-a început activitatea în România încă din anul 2000, compania Rocast a încheiat recent unul dintre cele mai importante parteneriate ale acestui an, cel cu producătorul internaţional RIDGID. Compania Rocast (care are ca obiect de activitate distribuţia sistemelor de fixare, organelor de asamblare şi echipamentelor industriale), şi-a extins masiv activitatea în ultimii ani. Spre exemplu, doar cataloagele de promovare pentru serviciile şi produsele comercializate au ajuns, de la 30 de pagini cu produse în primii ani de activitate, la aproximativ 1.300 de pagini în anul 2013.

Rocast s-a poziţionat pe piaţa din România ca un furnizor complet pentru scule de mână şi echipamente industriale, oferind utilizatorilor nu doar echipamente, ci şi soluţii pentru problemele lor. În ceea ce priveşte sculele de mână, gama Rocast este foarte largă: porneşte de la burghie şi scule pentru filetat şi ajunge până la strunguri, maşini de frezat, aparate de sudură, scule pneumatice industriale pentru lemn şi metal. Până acum, din portofoliul companiei lipsea doar o gamă completă de echipamente şi soluţii destinate prelucrării ţevilor şi pentru inspecţia video: aşa a apărut parteneriatul cu producătorul RIDGID. Acest parteneriat de distribuţie reprezintă practic o completare a gamei existente, compania Rocast ajungând astfel să deţină în portofoliul său peste 60.000 de articole. Iar produsele RIDGID se regăsesc, începând din luna martie a acestui an, în catalogul de produse al companiei Rocast. „Demararea acestui parteneriat îmi dă speranţa că Rocast va fi privită pe piaţă ca un partener de servicii complet. Echipamentul cel mai interesant de la RIDGID este, după părerea mea, maşina de desfundat ţevi, cu jet de apă” declară domnul Cătălin Cătănoiu, Manager Rocast. De reţinut: compania Rocast oferă şi service pentru toate echipamentele, timpul de răspuns fiind rapid – trei zile de la semnalarea defecţiunii (iar în cazul în care echipamentul nu poate fi trimis la sediul din Bucureşti, echipele mobile se pot deplasa oriunde în ţară).

 

Reportaj Easy Engineering
RIDGID INCHEIE UN PARTENERIAT DE DISTRIBUTIE CU ROCAST
Be our friend: http://www.facebook.com/RevistaEasyEngineering
Licensing: info@easyengineering.ro

Find us on the web:
http://www.facebook.com/RevistaEasyEngineering
http://www.youtube.com/EasyEngineeringMag

(C) & (P) Wire Entertainment 2012
All rights reserved. Unauthorized reproduction is a violation of applicable laws

 

Producer: Ciprian Rotaru

Director: Silviu Mustatea

Video & Post Production: Bogdan Mustatea

DOP: Cosmin Andronescu

 

Multumiri speciale:

Camil Aliman

Cătălin Cătănoiu