REMS TEHNOLOGII INOVATOARE PENTRU INSTALATII

Compania REMS şi-a început istoria în anul 1909, producând scule pentru prelucrarea ţevilor destinate instalaţiilor sanitare şi de încălzire. Începuturile producţiei au constat în fabricarea sculelor de mână mecanice, avansând în timp şi pe partea de automatizări electrice. Sculele produse sunt menite să facă munca instalatorilor mai rapidă, mai uşoară şi mai rentabilă. Fondatorul companiei a fost Christian Foll. În momentul de faţă, compania este unul dintre principalii producători de maşini şi scule pentru prelucrarea ţevilor. Datorită tehnologiilor inovatoare şi a calităţii înalte, produsele sunt apreciate în întreaga lume.

 

Toate sculele sunt fabricate în Germania, la fabrica REMS situată în Waiblingen, lângă Stuttgart, în centrul industriei high-tech germane, unde sunt folosite sisteme moderne pentru cercetare, dezvoltare şi producţie. Un lucru interesant, specific industriei germane, este faptul că există angajaţi care lucrează de patru generaţii în fabrică, folosidu-şi astfel cunoştinţele pentru dezvoltarea şi realizarea unor produse de calitate înaltă.

Compania a privit întotdeauna calitatea produselor ca fundamentul încrederii clienţilor, aceasta însemnând mult mai mult decât precizia dimensiunilor. Se bazează pe un sistem cuprinzător de asigurare a calităţii, care începe cu primirea cererii din piaţă şi continuă în toate etapele de proiectare şi producţie iar apoi cu analiza sistematică a comportării în exploatare. Fabrica dispune de metode moderne de măsură şi inspecţie pe durata întregului proces de fabricaţie. De asemenea, toate produsele sunt periodic supervizate şi aprobate de instituţii specializate din domeniu.

Toate produsele REMS îndeplinesc normele de siguranţă şi prevenire a accidentelor şi satisfac standardele europene corespunzătoare, în acord cu directivele CE. În plus, cu mici excepţii, toate produsele REMS sunt testate şi aprobate de instituţii de testare independente precum TUV. În acest fel, toate produsele satisfac standarde înalte privind siguranţa funcţionării şi a operatorului.

Pe lângă dezvoltările tehnologice şi înalta calitate a produselor, poziţia din piaţă a companiei este susţinută şi de preţurile competitive, posibile datorită producţiei eficiente „in-house”. Politica de vânzări este orientată conform prognozelor pe termen lung, încredere şi predictibilitate. Cel mai important principiu al acestei politici este vânzarea numai prin intermediul dealerilor specializaţi, care sunt sprijiniţi în multe moduri. Cu maşini bine echipate, angajaţii de vânzări aduc demonstraţiile practice şi punctul de vânzare pe terenul clientului. Mai mult, REMS se bazează şi pe o reţea de vânzare şi service în multe ţări.

Participarea la târgurile naţionale şi internaţionale, publicitatea în revistele de specializate, expedierea de materiale publicitar prin poştă, sunt activităţile de promovare uzuale ale companiei. Cursurile de pregătire ţinute de REMS în Waiblingen redau participanţilor cunoştinţe solide şi competenţe pentru consultanţă. Cataloage prezintă clientului toate informaţiile necesare pentru o selecţie uşoară a produsului potrivit nevoilor sale şi pentru obţinerea rapidă a cotaţiei de preţ. Acest parteneriat cu dealerii specializaţi garantează clientului consultanţă calificată şi service.

 

Amigo 2

Putere mare până la 2”. Clupa de filetat electrică Amigo 2 este dotată cu capete care se pot schimba rapid şi se poate utiliza pentru filetarea ţevilor cu dimensiuni pornind de la 16 până la 50 mm. Poate fileta în ambele direcţii, atât dreapta cât şi stânga. Acţionarea se realizează prin intermediului unui angrenaj care nu necesită întreţinere şi este dotată cu un motor alimentat la 230 V, de 1.700 W. Butonul pentru avans are un dispozitiv special de protecţie iar periile colectoare au reglaj automat al puterii în cazul schimbării sensului de rotaţie. Se livrează în trusă metalică rezistentă.

Preţ: 840 Euro + TVA

 

Power-Press ACC

Universală până la 108 mm. Compactă. Uşor de manevrat. Unghi de rotaţie de 360 grade. Presa radială electro-hidraulică se foloseşte pentru execuţia îmbinărilor prin presare a ţevilor cu dimensiuni de la 10 până la 108 mm. Pentru acţionarea fălcilor/inelelor de presare Rems şi a produselor similare furnizate de alţi producători.

Dispozitivul rotativ de strângere a fălcilor de presare este dotat cu o funcţie de blocare automată şi cu un sistem de retur automat la terminarea operaţiuni de presare. Acţionarea se realizează electro-hidraulic cu ajutorul unui motor universal, cu alimentare la 230 V, de 450 W. Este dotată şi cu un dispozitiv de protecţie pentru butonul de avans, fiind livrată într-o trusă metalică rezistentă la şocuri.

Preţ: 889 Euro + TVA

 

Tiger ANC

Ferăstrăul ideal pentru ţevi. Taie uşor, rapid, în unghi drept. Este dotat cu un suport de ghidare şi poate fi utilizat chiar şi cu o singură mână. Grupul de acţionare oscilant ANC este un angrenaj de tip nou, foarte stabil, rezistent la acţiunea apei ori a prafului, care permite mişcarea orbitală şi alternativă, iar motorul din dotare este puternic, alimentat la 230 V, de 1.050 W, existând chiar şi o protecţie pentru butonul de avans. Datorită turaţiei fixe, ferăstrăul se poate utiliza în condiţii optime pentru debitarea ţevilor realizate din oţel, la 2.400 rpm. Există şi o protecţie împotriva suprasarcinii, iar dispozitivul de fixare al pânzei este universal.

Preţ: 419 Euro + TVA

 

Rems Curvo

Pentru îndoirea ţevilor, până la 180 grade, fără alte reglaje. Maşina de îndoit ţevi Rems Curvo poate fi folosită pentru îndoirea ţevilor din cupru tare, semi-dur sau moale, inox, oţel-carbon sau ţevi pentru instalaţii electrice. Acţionarea se realizează cu ajutorul unui reductor care nu necesită mentenanţă. Este dotată cu un motor alimentat la 230 V, de 1.000 W, iar butonul de avans este prevăzut cu un dispozitiv de protecţie, având reglaj continuu pentru ambele sensuri de rotaţie. Viteza de îndoire poate fi controlată pentru obţinerea unor îndoiri precise.

Preţ: 1066 Euro + TVA

 

Picus SR Set Titan

Un sistem-4 utilizări! Ideal pentru instalatori. Maşina electrică de carotat cu coroană diamantată are viteza reglabilă şi se poate utiliza pentru aplicaţii precum găurirea betonului normal sau armat ori pentru lucrări de zidărie. Este livrată împreună cu un stativ pentru găurire, iar avansul este manual. Reductorul de viteză cu două trepte nu necesită întreţinere, iar cupla anti-derapare menţine siguranţa utilizatorului. Este dotată cu un motor alimentat la 230 V, de 2.200 W. Turaţia este reglată electronic, ajungând în treapta a doua de viteză la un maxim de 1.200 rpm. Maşina are sistem de protecţie împotriva supraîncălzirii şi de protecţie a utilizatorului.

În special pentru operaţiunile de găurire fine a fost dotat şi cu un sistem electronic pentru demarare uşoară, cu limitator al turaţiei la ralanti. Dispozitivul de alimentare cu apă are un robinet reglabil. Maşina este livrată împreună cu standul de găurire REMS Titan, inclusiv cu setul de fixare pentru beton armat şi zidărie.

Preţ: 1904 Euro + TVA

 

 

Contact

Pop Călin Cristian

Manager Vânzări

REMS România

Ilinco SRL

Orizontului 27, 407035,

Apahida, Cluj

Mobil: +40 723 62 99 20

E-mail: calin.pop@rems.de

Web: www.rems.de