Compania Profi Bautechnik, lansată recent pe piața din România, reprezintă un furnizor de soluţii integrate complexe, precum importul şi distribuţie naţională de utilaje şi echipamente noi, de mică şi medie mecanizare pentru construcţii civile şi industriale. De asemenea, compania importă şi comercializează utilaje second-hand, cu RK efectuată în România sau în ţara de provenienţă, asigurând garanţie de şase luni pentru acest tip de echipamente şi service mobil cu intervenţie rapidă în garanţie şi post-garanţie, inclusiv pe teritoriul Republicii Moldova.

Profi Bautechnik oferă consultanţă de specialitate şi serviciu de asistenţă post-vânzare pentru toate tipurile de echipamente şi utilaje de mică şi medie mecanizare pentru construcţii.

În portofoliul companiei sunt cuprinse aproximativ 2.600 de produse provenite de la producători de renume mondial, precum Putzmeister, Brinkmann, PFT, Dynajet, Graco, Mixmann, BMS, Sola, Tyrolit, Graf, Rokamat, MAI, Collomix, Protektor, care furnizează echipamente la un nivel înalt de performanţă.

Profi Bautechnik comercializează pompe de beton, pompe de şapă, pompe de tencuit clasic, pompe de torcret, pompe de tencuit mecanizat integral, pompe de glet, pompe de zugrăvit, pompe de injectat mortare speciale, pompe de vopsit-lăcuit, dotări complexe de şantier, materiale de construcţii, accesorii , piese de schimb, subansamble şi consumabile pentru toate tipurile de echipamente şi utilaje de mică şi medie mecanizare, cu proveniență în mare parte din: Germania, Austria, Belgia, Italia şi Statele Unite ale Americii.

profi text

De asemenea, compania oferă servicii tehnologice specializate, servicii de vânzare în sisteme financiare (leasing, credit, finanţări externe, fonduri UE şi structurale), asistenţă de specialitate, servicii de intervenţie rapidă mobilă cu echipaje specializate, service şi piese de schimb.

Echipa de specialişti din cadrul Profi Bautechnik, cu o experienţă de opt ani se bazează pe o bună pregătire profesională şi seriozitate, punând la dispoziţia clienţilor o întreagă gamă de servicii de înaltă calitate. Profi Bautechnik asigură timpi reduşi la livrarea oricărui articol din portofoliu prin intermediul curieratului extern expres în maxim 48 ore.

 

PROFI BAUTECHNIK SRL

Com. Chiajna, Str. Industriilor,

Nr.10, Ilfov

office@profibautechnik.ro