PRODUSE BOSCH PENTRU UN STIL DE VIAȚÃ MODERN

Noul normal începe acasă: pentru mulți oameni, pandemia de coronavirus a însemnat readucerea în prim plan a caselor, familiilor și sănătății lor. La târgul IFA 2020, care a avut loc între 3 și 5 septembrie, Bosch a prezentat produse care îi ajută pe oameni să își modeleze viața de zi cu zi într-un mod mai atent, mai relaxat, mai sănătos și mai durabil. Oferind „Tehnică pentru o viață”, Bosch facilitează viața de acasă a oamenilor – o ușurare binevenită pentru mulți, într-o lume dominată de pandemia de coronavirus. La IFA 2020, Robert Bosch Hausgeräte și Bosch Smart Home au prezentat cele mai noi soluții pentru casa inteligentă. Conectivitatea inteligentă poate face viața mai sigură și mai confortabilă, ajutând în același timp oamenii să aibă un stil de viață mai atent.

Cookit – a găti într-o comunitate

Mulți oameni consideră că mâncarea are cel mai bun gust atunci când este proaspătă și preparată acasă. Folosind Bosch Cookit, își pot pregăti mâncărurile preferate rapid și eficient. Cele trei profiluri de gătit oferă oricui posibilitatea de a găti mâncarea pe care o dorește folosind abilitățile pe care le are. Datorită aplicației Home Connect și a comunității Cookit, bucătarii amatori sunt bine conectați, mereu la zi cu noile informații și au acces la idei și rețete și mai pline de inspirație. Din septembrie, o platformă specializată – www.simply-yummy.de – va oferi o gamă largă de rețete. Și, în calitate de prim partener Cookit, Kitchen Stories se va adăuga la magazinul de idei de feluri de mâncare. Cookit deschide o lume a mâncărurilor variate și gustoase.

SmartGrow Life – prima oară guști „din priviri”

SmartGrow Life este sistemul inovator de grădinărit în interior, pentru cultivarea acasă a ierburilor, a verdețurilor și chiar și a roșiilor. Datorită tehnologiei sale brevetate de iluminat și irigat, utilizatorii pot cultiva plante sănătoase și aromatice care conțin de patru ori mai multe vitamine decât ierburile și produsele disponibile la supermarket – și pot face acest lucru pe tot parcursul anului. Pe lângă faptul că furnizează verdețuri proaspete, SmartGrow Life este și o completare atrăgătoare pentru orice blat sau masă de bucătărie și poate fi montat chiar pe perete. Urmând principiul durabilității, toate materialele utilizate pentru acest dispozitiv, accesoriile și ambalajele pot fi refolosite, reprocesate sau reciclate.

Remarcabil de discrete: hote care atrag toate privirile în bucătărie

Bosch dezvăluie o nouă completare a liniei de produse cu accent negru carbon: o nouă hotă din sticlă care poate fi o senzație vizuală sau poate fi ascunsă complet. Cum funcționează? Atunci când hota nu este necesară, aceasta poate fi coborâtă în suprafața de lucru prin simpla apăsare a unui buton. Poate fi folosită și în mod deliberat ca un punct de atracție, atunci când placa din sticlă este iluminată de dedesubt cu ajutorul unui modul LED. Utilizatorii pot alege culoarea luminii și o pot regla prin intermediul aplicației Home Connect. Un alt avantaj este senzorul de calitate a aerului PerfectAir. Acesta detectează în mod independent când și la ce intensitate trebuie aspirați vaporii de la gătit și se autoreglează în mod automat. Utilizatorii care dețin un difuzor inteligent pot valorifica această conectivitate de ultimă generație pentru a-și seta propria voce drept controler al hotei.

O casă fără daune cauzate de apă datorită detectorului de apă

Remedierea daunelor cauzate de apă poate fi enervantă și costisitoare. Detectorul de apă Bosch Smart Home raportează în mod fiabil eventualele scurgeri, contribuind astfel la evitarea pagubelor care ar putea fi provocate. Poate fi amplasat convenabil în apropierea locurilor care prezintă acest risc. Scurgerile de apă trec adesea neobservate, mai ales atunci când nu este nimeni acasă. Aplicația îi avertizează pe utilizatori prin notificări push și printr-un flux video live de la camerele Bosch Smart Home integrate, chiar și atunci când aceștia sunt plecați. Acest lucru le permite să reacționeze rapid în caz de urgență – dispozitivele electronice pot fi, de asemenea, oprite automat pentru a preveni daune materiale mai mari.

Cu Ledvance, doar hoții sunt lăsați să bâjbâie în întuneric

Ledvance este noul partener Bosch pentru soluții inteligente de iluminat. Luminile Ledvance pot fi integrate simplu și convenabil în sistem utilizând controlerul Bosch Smart Home existent – aceasta eliberează o priză, deoarece utilizatorii nu trebuie să achiziționeze o punte de conectare separată. Începând din această toamnă, Bosch și Ledvance vor facilita trecerea la soluții inteligente de iluminat oferind seturi de pornire care acoperă simplu și ușor toate scenariile de protecție împotriva pătrunderii prin efracție sau a incendiilor, făcând căminele oamenilor nu doar mai atrăgătore, ci și mai sigure.

Hei Siri, Bosch Smart Home oferă acum compatibilitate cu Apple HomeKit

Clienții caselor inteligente se așteaptă la un design ușor de utilizat și la un control inter-tehnologic al dispozitivelor conectate realizate de diferiți producători. Bosch Smart Home și Apple HomeKit își unesc acum forțele pentru a crea o experiență personalizată pentru utilizator. Integrarea Bosch Smart Home în Apple HomeKit oferă utilizatorilor Apple și mai multe opțiuni de control și funcții pentru casa lor inteligentă – indiferent dacă își folosesc iPhone-ul, iPad-ul sau ceasul Apple.