Premiera în Romania – Italiastar lanseaza brandul propriu – BISONTE

Începând cu luna octombrie, ItaliaStar anunţă lansarea unui nou brand pentru piaţa de utilaje de mică mecanizare din România, ce poartă numele de Bisonte. Utilajele sunt asamblate în România, având în componenţă subansamble din Italia, Romania şi China, în felul acesta societatea reuşind să intre pe piaţă cu un produs de o calitate europeană menţinând un preţ accesibil. Majoritatea utilajelor sunt dotate cu motoare Subaru iar printre gamele de produse se numără: maiuri compactoare, plăci compactoare unidirecţionale şi reversibile, maşini de tăiat asfalt şi beton, elicoptere pentru finisaj beton şi multe altele.

 

Compania Italiastar a fost înfiinţată în anul 1996, devenind de-a lungul timpului unul dintre cei mai importanţi jucători în piaţa utilajelor pentru acces la înălţime pe bază de cremalieră, respectiv platforme auto-ridicătoare şi macarale turn din România. Activitatea este împărţită în două divizii principale:

– de utilaje de acces şi lucru la înălţime: macarale turn, macarale auto-ridicătoare, lifturi de şantier pentru marfă sau persoane, platforme auto-ridicătoare pe bază de cremalieră şi pe cablu

– utilaje pentru mecanizare şi pompare în domeniul construcţiilor: utilaje de mică mecanizare pentru construcţii, sisteme de pompare a materialelor de construcţii, pompe de vopsitorie în sisteme Airless şi o gamă largă de generatoare şi motopompe.

Utilajele din gama Bisonte sunt concepute, verificate şi testate de personal calificat. Astfel, fiecare utilaj poartă marcajul de contol al calităţii interne, obţinut întotdeauna înainte de a fi livrarat. Toate produsele sunt asamblate  în conformitate cu normele europene în vigoare şi deţin toate certificările de calitate EC.

Distribuţia acestora se va realiza prin intermediul reţelei naţionale de vânzare, compusă din magazine distribuitoare de utilaje de construcţii, companii cu o bogată experienţă şi cunoscute în acest domeniu. A doua direcţie este vânzarea directă către clienţii finali – companiile mari de construcţii – prin intermediul reprezentanţilor tehnici proprii.

„În luna octombrie lansăm pe piaţa din România, noul brand propriu, denumit Bisonte, care include utilaje de mică mecanizare. Acestea sunt asamblate de compania noastră cu componente ce provin din Romania, Italia şi China – în felul acesta reuşim să intrăm pe piaţă cu un produs de calitate europeană şi cu un preţ accesibil. De notat este faptul că în spatele brandului Bisonte stă o întreagă echipă multinaţională, ce include tehnicieni italieni şi romani care au o experienţă de peste 20 ani în acest domeniu” declară domnul Luca Bartalesi – Preşedinte, Italia Star Com Due.

Gama de utilaje de mică mecanizare este diversificată, pornind de la maiuri compactoare, plăci compactoare unidirecţionale şi reversibile, maşini de tăiat asfalt şi beton, elicoptere pentru finisaj beton şi şapă până la maşini de scarificat sau frezat beton, vibratoare pentru beton, rigle vibrante şi vibratoare cu motor termic. Un produs nou care face parte din gama Bisonte este sistemul „airless” de pompare a materialelor de zugrăveală şi vopsitorie. Vor fi adăugate în viitor şi generatoare de curent, motopompe şi tunuri de căldură.

Utilajele sunt dotate cu un motoare Subaru de ultima generaţie: model EX in sistem OHC. Având în spate o experienţă de zeci de ani în producţia de motoare, Subaru a reuşit să se impuna la nivel mondial ca unul din principalii producători de motoare răcite cu aer şi totodată sa fie primul producător mondial care a conceput un motor dedicat în special pentru maiurile compactoare.

ItaliaStar şi-a câştigat un renume de-a lungul timpului şi pentru gama sa de servicii conexe precum serviceul şi întreţinerea. În privinţa service-ului, acesta va fi asigurat la nivel naţional, reţeaua de distribuţie acoperă 25 judeţe iar unde nu este acoperire există un program de curierat gratuit, în regim de urgenţă. 24 de ore durează până când produsul ajunge la service, 24 ore pentru reparaţii şi 24 returnarea. Foarte rapid şi eficient. Există şi service mobil pentru toate tipurile de utilaje, format din echipe mixte de mecanici şi electricieni care pot ajunge la intervenţie în maxim 8 ore pentru zona de Bucureşti-Ilfov şi în 24 ore la nivel naţional.

Compania se află în plin proces de schimbare a capacităţii de depozitare şi producţie prin lărgirea activităţii. În luna Decembrie  va avea loc inaugurarea noului sediu, situat în apropierea celui actual, pe autostrada Bucureşti-Piteşti, în comuna Ciorogârla. Noua suprafaţă va avea o suprafaţă de 8.000 mp total din care 4.000 mp vor fi acoperiţi.