POWER ONE – DURABILITATE SI CALITATE

Compania Power–One este membru al Grupului ABB şi reprezintă unul dintre cei mai mari designeri şi producători de invertoare fotovoltaice la nivel mondial. Compania oferă o gamă largă de invertoare pornind de la cele pentru aplicații rezidenţiale până la soluţii pentru parcuri de panouri fotovoltaice mari.

Power One a lansat recent noi game de invertoare şi soluţii de stocare a energiei solare dedicate în special aplicaţiilor rezidenţiale. Denumite generic Aurora Trio, noile produse includ invertoare ce pornesc de la 5.8 până la 8.5 KW. Cu o greutate maximă de 28 kg, toate cele trei modele sunt echipate cu un panou frontal care simplifică instalarea dar şi întreţinerea. Zona de conectare şi de configurare poate fi accesată fără a fi necesară îndepărtarea completă a panoului, iar un afişaj grafic permite setarea parametrilor de conectare într-un mod rapid.

Echipamentele pot fi monitorizate fie local, fie de la distanţă, sistemul putând fi conectat printr-un port special Ethernet la o reţea, permiţând astfel monitorizarea parametrilor de funcţionare prin intermediul serverului web integrat sau prin intermediul portalului propriu Vision Aurora. Sistemul de stocare a energiei a fost proiectat pentru un ciclu de viaţă al bateriei mai mare de zece ani. Soluţia poate fi, de asemenea, extinsă prin module suplimentare de baterii, de trei ori mai mari decât dimensiunile originale. Datorită carcasei robuste, echipamentele sunt ideale pentru a fi amplasate, fără restricţii şi în aer liber.“Suntem mândri că am lansat aceste produse importante la conferinţa Intersolar Europe”, afirmă Dr. Alex Levran, Preşedintele departamentului de Soluţii de Energie Regenerabilă, Powe-One. “Cu noile noastre invertoare Aurora Trio satisfacem cererile proprietarilor de case, acestea oferind eficienţă prin utilizarea unor tehnologii dovedite, dezvoltate iniţial pentru sisteme mari. Portofoliul nostru de produse noi se extinde în continuare” adaugă Dr. Alex Levran.