PLANURILE PHOENIX CONTACT DE BUSINESS PENTRU 2022

“Ne propunem să consolidăm rezultatele obținute până acum de grupul Phoenix Contact în România, mergând mai departe către obiectivul strategic, acela de a fi un partener puternic pentru soluții creative în domeniul tehnologiei de conectare, al electronicii și al automatizării, care vă ajută să faceți primii pași în lumea aplicațiilor smart, către digitalizare și eficiența producției”.

Planurile de viitor vor fi in concordanta cu strategia grupului “All Electric Society”, care descrie imaginea viitoare a lumii în care energia electrică produsa prin regenerare este disponibilă la nivel mondial ca principală formă de energie în cantități suficiente și în mod complet economic.

Baza pentru aceasta este electrificarea, conectarea în rețea și automatizarea tuturor sectoarelor economiei și infrastructurii.

Cu produsele, soluțiile și expertiza sa în domeniul digitalizării, Phoenix Contact dă posibilitatea industriei și societății să accelereze implementarea acestei transformări, pe drumul către o lume durabilă, cu perspective de creștere pe termen lung pentru toți.

In 2022 ne vom focusa pe domenii precum securitatea cibernetica, solutii pentru controlul si monitorizarea parcurilor fotovoltaice si solutii pentru incercarea masinilor electrice. 

De asemenea, in contextul actual al cresterii preturilor energiei si gazului, ne vom concentra pe solutii de eficienta energetica. 

Despre Phoenix Contact Romania

Phoenix Contact Romania a fost infiintata in primavara anului 2005 ca o filiala detinuta 100% de compania Phoenix Contact GmbH & Co din Blomberg, Germania. Cu o prezenta pe piata de 80 de ani, Phoenix Contact este lider in domeniul productiei de componente pentru conexiuni electrice si pentru tehnologia automatizarilor industriale. La nivel global, compania are astazi 12.800 de angajati, 50 de filiale proprii, 30 de parteneri si o cifra de afaceri de peste 2.8 mld EUR.

Sales.ro@phoenixcontact.com .