PHOENIX ELECTRA SARARITA ELECTRICA PENTRU CAMIOANE DE DIMENSIUNI MEDII SI MARI

Phoenix Electra este un sistem de dispersie profesionist alimentat electric. Avantajul unic și semnificativ al noului echipament este impactul său minim asupra mediului, atât în ceea ce privește zgomotul, cât și emisiile de carbon. Acest design revoluționar de împrăștiere ajută autoritățile locale să-și atingă obiectivele de mediu.

La Phoenix Electra, sistemele hidraulice tradiționale sunt înlocuite cu motoare electrice fără perii cu eficiență ridicată, iar invertorul este poziționat direct pe motor pentru a preveni pierderile de sarcină. Acționarea se realizează prin intermediul motoarelor electrice conectate direct la piesele în mișcare, pentru a evita pierderile de energie, prin asigurarea proporțională a unei cantități corecte de energie chiar și cu absorbții diferite pentru fiecare funcție.

Deoarece nu sunt necesare prize de curent pentru alimentarea vehiculului, Phoenix Electra devine un echipament “plug and play” și poate fi montat pe fiecare camion având o capacitate adecvată de material solid pentru a fi împrăștiat între 4 și 5 m³. În special pentru camioane între 15 și 18 tone, este soluția ideală pentru utilizarea în mediul urban, în care zgomotul și impactul asupra mediului au un rol important.

Un alt avantaj al mașinii noi este dat de necesitatea minimă de întreținere, cu o reducere a costurilor. Absența uleiurilor și a filtrelor aferente care urmează să fie eliminate este, în cele din urmă, cea mai mare compatibilitate cu mediul.

Sistemul inteligent (creierul mașinii) este proiectat pentru a asigura o precizie maximă a reglării motorului, permițând astfel o împrăștiere extrem de precisă a sării. Setul de baterii a fost dezvoltat pentru a asigura o putere optimă. Rezultatul? Un instrument foarte fiabil și pe termen lung (șapte-zece ani).

Sistem de încărcare cu spirală

Sistemul de alimentare este realizat printr-un tub cu spirală variabilă care este proiectat pentru a asigura o alimentare continuă a materialului și o golire standard a buncărului. Poate fi oferit în inox și cu semne de semnalizare dedicate.

EcoSat10

Sisteme de control microprocesor de ultimă generație, cu o flexibilitate maximă în programarea și afișarea parametrilor de difuzare: lățime, asimetrie și dozare în funcție de viteza vehiculului. Șase unelte diferite în cutia de control “all-in-one”.

EcoWet

EcoWet este rezultatul multor ani de cercetare și dezvoltare intensivă. Scopul a fost acela de a dezvolta un nou tip de sistem de amestecare sare / saramură care, în combinație cu reglarea asimetrică a modelului de împrăștiere, conduce la o amestecare perfectă a sării uscate cu soluție salină. O aglomerare a materialului este prevenită eficient prin tehnologia cu duză variabilă. Pulverizatorul care iese din duză ajustează automat lățimea sa la cantitatea de sare uscată. Rezultatul este o pre-umectare optimă a sării uscate cu soluție salină și o distribuție perfectă a materialului pe toată lățimea de împrăștiere.

 

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro