Patentul pentru instalatii electrice KNIPEX – O forta mobila de interventie

Electricienii trebuie să aibă întotdeauna sficul “lor” la îndemană. KNIPEX a proiectat un nou model de patent multifuncţional care completează în mod ideal sficul. Acest patent deţine funcţiile de bază a patru scule esenţiale în instalaţiile electrice: patent cu vârf, dezizolator, scula de sertizat ferule şi foarfecă de cabluri. Această funcţionalitate extinsă inclusă într-o unealtă o face ideală pentru electricienii din construcţii şi industrie care schimbă frecvent locaţia de lucru.

 

Cel mai convingator argument pentru noul patent multifuncţional de la KNIPEX este designul său orientat către spiritul practic. Funcţiile esenţiale pentru un electrician au fost combinate în această unealtă.

 

Dezizolare, tăiere, prindere, debavurare şi sertizare

Patentul Knipex pentru instalaţii electrice poate dezizola, tăia, debavura şi lărgi, prinde şi sertiza ferule. În ceea ce priveşte tăierea cablurilor, a atins cel mai înalt nivel în performanţă, reducând cu 70% efortul necesar pentru a tăia curat cablurile de cupru de 35 mm² diametru.

 

Mecanismul de blocare protejează muchiile de tăiere

Patentul multifuncţional cu închidere cu arc poate fi folosit în două poziţii: închis sau deschis. În poziţia închis, foarfeca de cabluri este închisă şi tăierea neintenţionată a cablului este evitată. Toate celelalte funcţii sunt disponibile. Funcţia de tăiere este activată prin eliberarea piedicii.

Pentru prevenirea deteriorării izolaţiei de cablu, vârfurile patentului multifuncţional sunt plate şi suprafetele de prindere sunt fine. Împreună, sficul şi patentul pentru instalaţii electrice formează o forţa mobilă de intervenţie pentru electricieni.

 

 

Product Manager Romania

Razvan Urdorea

0040 744 60 50 10

razvan@knipex-romania.com

 

Partener oficial în România

Sesto International SRL

Str. Teleorman 38 A Cluj Napoca

Tel:  0040 264 44 87 06

Fax: 0040 264 44 89 11

info@sesto.ro

www.sesto.ro