PARDOSELILE DE UZ INDUSTRIAL UCRETE AU OBTINUT CERTIFICAREA HALAL

Pardoselile de uz industrial Ucrete din gama de produse Master Builders Solutions au fost certificate pentru utilizare în cadrul unităților de producție Halal. Procesul de certificare, realizat de Halal Certification Europe, a presupus o examinare detaliată a materiei prime și a furnizorilor la care se apelează pentru fabricarea Ucrete și, de asemenea, auditarea unității de producție a BASF din Redditch, Marea Britanie.

„Această aprobare certifică faptul că pardoselile de uz industrial Ucrete sunt în completă conformitate cu cerințele Halal și demonstrează angajamentul nostru în ceea ce privește îndeplinirea tuturor cerințelor clienților noștri”, declară Ian Smith, Director al segmentului de operațiuni globale – Pardoseli, din cadrul BASF.

În viața de zi cu zi, oamenii pun accent, în funcție de cultura din care provin, pe modul în care au fost produse diferite bunuri de larg consum, precum carnea, alimentele procesate și băuturile sau produsele cosmetice și farmaceutice. Pentru persoanele nespecializate, este foarte dificil să determine dacă un anumit produs este în conformitate cu cerințele Halal. Pentru acest aspect, însă, ne putem baza pe certificarea Halal, care indică în mod cert ce produse sunt sigure pentru utilizare. În prezent, investitorii și directorii de unități pot fi siguri că pardoselile lor de uz industrial Ucrete îndeplinesc toate cerințele unei unități de producție moderne Halal.

Ucrete este un sistem de protecție a suprafețelor extrem de durabil, ce folosește o tehnologie unică pe bază de rășini, care, de aproape 50 de ani, întrunește și depășește cele mai exigente cerințe privind igiena din industria alimentară și a băuturilor. Sistemele de pardoseli de uz industrial Ucrete nu conțin solvenți, se întăresc rapid, sunt inodore și au un grad foarte ridicat de rezistență împotriva murdăriei.

Ucrete este un produs deja certificat conform standardului de aur Eurofins privind confortul și calitatea aerului din spațiile interioare, pentru emisiile reduse, și este în conformitate cu cerințele AgBB (Comisia germană privind evaluarea produselor pentru construcții în ceea ce privește sănătatea). Este aprobat pentru utilizare în unitățile de producție a alimentelor, care utilizează sisteme de calitate HACCP. Ucrete se potrivește perfect pentru a fi utilizat în domeniul chimic și farmaceutic mulțumită rezistenței sale la substanțele chimice, acțiunile mecanice și șocurile termice.

Informații suplimentare despre pardoselile de uz industrial Ucrete sunt disponibile la: www.master-builders-solutions.basf.com și www.ucrete.basf.com