PACK EXPO ŞI EXPO SHOP – DOUA EXPOZIŢII B2B INTRE 16 SI 19 MAI LA ROMEXPO

Între 16 și 19 mai au loc în pavilionul B2 din Romexpo-Bucureşti două expoziţii B2B: Pack Expo 2018, expoziţie dedicată ambalajelor şi soluţiilor de ambalare din Europa de Sud–Est şi Expo Shop–Future Retail Solutions, prima expoziţie din România dedicată industriei de retail.

Timp de 4 zile, cel mai mare şi mai nou pavilion din centrul expoziţional, se va transforma într-o mega-scenă dedicată industriilor de packaging şi retail.

Prezenţă internaţională

La ediţia din acest an, peste 30% dintre expozanţi provin din 14 ţări: Austria, Bulgaria, Brazilia, China, Italia, Grecia, Marea Britanie, Polonia, Republica Cehă, Turcia, Ungaria, Albania, Slovacia şi România, ceea ce înseamnă o ofertă nouă de produse şi servicii pentru piaţa din România.

Spectacol tehnologic LIVE

Peste 100 de echipamente inovatoare vor fi în funcţiune pe toată perioada târgului, soluţii de ambalare, echipamente pentru producţia de ambalaje, dozare, umplere, marcare şi etichetare, paletizare, logistică, stivuire, design de ambalaj, tehnologii de ambalare pentru industriile de lactate, fructe-legume, patiserie-cofetărie, panificaţie, industria cărnii, non-food, demonstraţii LIVE.

Echipamente expuse în premieră

VideoJet 1860 – cel mai avansat sistem de marcare cu jet de cerneală disponibil pe piaţă în momentul actual, prezentat de Multidevelopment;

Esko Kongsberg C44 – o masă de tăiere adusă în premieră în România de Grup Transilvae;

Lachenmeier X1 – echipament de stretch hood şi soluţii automatizate pentru logistică, aduse pentru prima dată în România de iHope;

TL 650 WEBOMATIC – echipament revoluţionar în clasa traysealer-elor, premiat la Anuga FoodTech;

Toppy Aspo Label 300 – echipament pentru manipularea rolelor de hârtie;

Toppy Inverter (schimbător şi întorcător de paleţi.

Romanian Packaging Awards (ediţia a II-a)

Singurul concurs dedicat ambalajelor şi etichetelor din România este structurat pe cinci categorii: Ambalajul din carton compact al anului, Ambalajul din carton ondulat (pentru retail), Ambalajul flexibil al anului, Ambalajul rigid din mase plastice al anului, Eticheta anului. Pe 16 mai, în cadrul Pack Expo, vor fi premiate cele mai bune ambalaje şi etichete.

Mai multe detalii pe www.pack–expo.ro.