Noul motocompresor Mobilair M 350

Cu un debit de până la 34 m³/min, Mobilair M 350 este noul model din gama completă de motocompresoare de la Kaeser Kompressoren. Aflat la cel mai înalt nivel de performanţă, acest sistem oferă semnificativ mai mult decât impresionanta putere a aerului comprimat: este de asemenea, extrem de adaptabil, eficient din punct de vedere al consumului de combustibil şi beneficiază de o construcţie ecologică responsabilă.

Viitorul este acum – datorită lui M 350. Echipat cu un motor Diesel Mercedes-Benz ultramodern, renumit pentru emisiile sale reduse de particule de carbon şi sistemul de evacuare cu convertizor catalitic SCR, M 350 este deja în conformitate cu standardul EU 3B COM pentru emisii de gaze. Acest lucru nu numai că sporeşte valoarea de revânzare, dar permite, de asemenea, companiilor de leasing şi utilizatorilor finali să beneficieze de toate avantajele pe care cea mai nouă tehnologie ecologică responsabilă o are de oferit.

Puternica combinaţie dintre un motor economic Mercedes Benz şi un bloc de compresie KAESER cu şurub cu rotoare SIGMA PROFILE eficient şi cu fiabilitate dovedită, asigură un debit de aer impresionant cu emisii şi consum de combustibil minime. Inovaţiile suplimentare ajută şi mai mult la obţinerea de economii. De exemplu, un ventilator cu vâsco-cuplaj controlat prin intermediul Kaeser Sigma Control Mobile reduce consumul de carburant cu până la cinci la sută.

Mai mult decât atât, o gamă largă de opţiuni disponibile asigură o flexibilitate remarcabilă pentru aproape orice aplicaţie posibilă; de exemplu, alegerea unor presiuni diferite, o versiune staţionară sau o echipare specială pentru utilizarea în rafinării.
Pot fi adăugate sisteme de tratare a aerului pentru a furniza aer uscat, răcit şi tehnic fără ulei, cu diferite clase de calitate, pentru a respecta de ex. cerinţele remedierii betonului conform regulamentului german ZTV-SIB. Deşi cu caracteristici suplimentare şi cu o creştere de douăzeci de procente a debitului de aer comprimat livrat, M 350 este doar cu puţin mai greu decât predecesorul său.