NOUL MINI COOPER – MAI RAPID, MAI SIGUR SI MAI TEHNOLOGIZAT

Noile motoare MINI Twin Power Turbo fac MINI mai rapid şi cu consum mai mic. Cu modurile de condus MINI complet noi poți schimba caracteristicile de condus ale automobilului şi iluminarea din interior, pentru a se potrivi stării tale de spirit. De asemenea, în noul MINI nu conduci niciodată singur(ă), nici chiar atunci când eşti singur(ă) în automobil. Prin MINI Connected poţi ţine legătura cu prietenii şi poţi asculta radio pe internet. Poţi accesa toate acestea prin Panoul central de instrumente MINI, care are funcţii utile, interacţionează cu tine şi îţi oferă feedback în lumini colorate, atunci când te apropii de o ieşire de pe autostradă, de exemplu, sau atunci când vrei să parchezi şi rămâi fără loc.

Noul MINI reuneşte designul clasic şi caracteristicile secolului 21, împachetate în cinci vopsele pentru caroserie, noi şi electrizante. Esenţa părţii frontale reproiectate sunt farurile cu formă omega. Interiorul păstrează încă foarte mult din aspectul MINI consacrat, dar nu chiar aşa cum îl ştiai până acum.

Partenerul tău la drum

Când alegi o destinaţie pe smartphone, Journey Mate îţi furnizează informaţii despre starea traficului pe ruta ta. În plus, apelurile telefonice şi alte informaţii despre rută pot fi planificate în avans. Datele sunt transferate de îndată ce smartphone-ul tău se conectează la automobil. MINI Connected XL Journey Mate furnizează recomandări despre parcările din apropiere şi despre benzinării luând în calcul timpul călătoriei şi condiţiile meteo. Cu ajutorul Radarului pentru Trafic primeşti informaţii esenţiale despre situaţia traficului. Toate aceste informaţii şi recomandări, împreună cu informaţiile uzuale ale sistemului de navigaţie, sunt afişate pe displayul de 8.8″ al automobilului. La sfârşitul călătoriei, funcţia Last Mile Navigation te ajută să ajungi la destinaţie şi în afara automobilului, dacă este necesar. Datorită funcţiei Car Finder îţi vei găsi automobilul indiferent de unde l-ai parcat.

Noul model are un motor MINI Twin Power Turbo nou-nouţ. Este un centru de putere cu turbocompresor care se mândreşte cu patru cilindri pentru modelele S şi cu trei pentru celelalte, contribuind semnificativ la cifrele de performanţă şi consum impresionante ale MINI.

mini text

Cel mai atrăgător element din interior probabil că este Panoul central de instrumente MINI complet nou. Acesta include funcţii de divertisment şi de navigaţie şi este disponibil în trei variante de afişare. LED-ul interactiv este un ajutor vizual elegant, care îşi schimbă culoarea atunci când au loc evenimente. De exemplu, când te apropii de alte automobile, cu Asistentul la parcare opţional, sau când te apropii de ieşirea de pe autostradă, cu sistemul de Navigaţie. Este grozav şi să schimbi lumina ambientală pentru a crea starea de spirit pentru urmatoarea ta aventură.

Fereastra către muzica ta

Panoul central de instrumente MINI este centrul de infodivertisment care pulsează în automobilul tău MINI. Accesează-ţi media player-ul ales pe ecranul radio pe bază de patru linii sau pe ecranul opţional Radio Visual Boost de 6,5″ cu MINI Connected şi kit-ul Bluetooth hands-free, pentru siguranţă optimă. Şi dacă încă nu ţi-ai satisfăcut apetitul pentru gadgeturi, optează pentru Pachetul Wired, cu ecran de 8,8″, MINI Connected XL, conexiune extinsă pentru smartphone şi controller tactil.

Siguranță

Cu pachetul Asistent la condus MINI opţional, ştii mereu ce urmează. Sistemul de avertizare de coliziune din faţă previne coliziunile frontale: sistemul te avertizează dacă diferenţa de viteză dintre automobilul tău MINI şi traficul din faţă este prea mare sau dacă un automobil se apropie prea mult. Acesta precondiţionează frânele, pentru răspuns mai rapid şi pentru distanţe de frânare mai scurte, în caz de nevoie.

Sistemul City Collision Mitigation depistează în avans schimbările rapide în viteza din traficul urban şi încetineşte automobilul în mod corespunzător. Chiar dacă tu eşti distras(ă) vreodată pentru doar un moment, MINI nu este distras niciodată.