Noua gama de pompe electrice de vopsire Graco

Liderul mondial in domeniul sistemelor de vopsire, Graco si Minex principalul sau distribuitor regional, au lansat noua gama de pompe de vopsire cu motor electric dedicate sectorului constructiilor civile.

Joi, 17 mai 2012, la sediul Minex din Bucuresti a avut loc lansarea oficiala pentru pietele din Romania si Bulgaria a noilor pompe de vopsire cu actionare electrica Graco, dedicate sectorului constructiilor civile.

Noile pompe de vopsire aduc un plus de productivitate si de eficienta, oferind in acelasi timp flexibilitatea necesara firmelor medii si mici pentru a aborda orice tip de proiecte in domeniul constructiilor civile sau industriale.

Gama de produse a fost extinsa, fiind introduse pompe cu motoare electrice trifazice (380 V/50 Hz), dedicate aplicatiilor grele cum sunt cele din domeniul hidroizolatiilor sau al pardoselilor industriale.

Distribuitorii prezenti la eveniment au avut ocazia sa testeze performantele pompelor cu diverse materiale, de la banala apa pana la gleturi si vopseluri cu continut de fibre pentru protectia la foc si sa beneficieze de consultanta din partea specialistilor Minex si Graco.

Toate aceste teste au fost efectuate in cabina multifunctionala si complet echipata a firmei Minex.

1. Linia de pompe MARK este proiectata pentru operatiunile de finisare în domeniul  constructiilor: interior, exterior, blocuri de locuinte, cladiri comerciale si parcuri rezidentiale si este completata cu pompele Mark V Max Platinum, Mark VII Platinum şi Mark X Max Platinum oferind performanţă maximă pentru toate aplicaţiile.

2. Noua linie de echipamente DUTYMAX

Linia de echipamente cu motor hidraulic conceputa pentru pulverizarea materialelor peliculogene dificile, cu vascozitate foarte ridicata, a fost completata cu pompele DUTYMAX EH200DI, DUTYMAX GH200DI, DUTYMAX EH300DI si DUTYMAX GH300DI. Puterea crescuta a motorului hidraulic asigura functionarea eficienta a echipamentului în orice conditii.

3. Noua linie de echipamente ULTRA MAX II

Linia de echipamente ULTRA MAX II a fost completata cu ULTRA MAX II 695 Platinum,ULTRA MAX II 795 Platinum si MAX II 1095 Platinum. Pompele ULTRA MAX sunt ideale pentru aplicarea vopselelor lavabile, grundurilor si emailurilor atât pentru amenajarile interioare, cât si pentru cele exterioare.

Pentru vizualizarea intregii game de pompe de vopsire, accesati: www.minex.ro