Aurocon COMPEC are plăcerea de a anunța că Hitachi oferă acum macro-uri tehnice pentru   invertoarele din seria SJ tip P1. Disponibile pentru descărcare în portalul de date online EPLAN.

EPLAN Electric este un sistem de inginerie consecvent, integrat și rapid ce permite utilizatorilor planificarea și proiectarea tehnică electrică pentru mașini și sisteme de instalații.

SJ-P1 este un invertor cu performanțe excelente. Acesta încorporează tehnologia de top de la invertoarele premium, oferind flexibilitate maximă în utilizare. Invertorul SJ-P1 are caracteristici specifice acționărilor electrice de înaltă calitate în vederea obținerii de valori instantanee crescute ale cuplului și a unei operări eficiente din punct de vedere energetic. SJ-P1 este pretabil pentru o varietate de aplicații solicitante: reglare fină a vitezei în domeniul de viteze și cupluri reduse (0,3Hz), operare securizată și eficientă a macaralelor, lifturilor și podurilor rulante, sisteme de poziționare cu motoare cu magneți permanenți.

Pe lângă seria SJ-P1 oferta de invertoare marca Hitachi mai este compusă și din următoarele familii de invertoare:

  • NE-S1- invertorul entry-level, pretabil pentru aplicații comune și simple;
  • WL/WJ200 – funcționalitate avansată și flexibilitate în utilizare;

Accesați compec.ro pentru gama completă de produse Hitachi care mai cuprinde PLC-uri și interfețe HMI.

Autor: Alexandru Șerban

Aurocon COMPEC SRL

Tel: 021 304 62 33

Fax: 021 304 62 34

Email: compec@compec.ro

Site: www.compec.ro