NOILE APARATE DE SUDURA TELWIN

La patru ani de la debutul colaborării cu producătorul italian Telwin și de la familiarizarea pieței cu produsele de sudură, Triton aduce pe piața românească două aparate pentru uzul industrial de performanță.

Digital Super MIG 610 Synergic Aqua

Este un aparat de sudare versatil, de folosință industrială, care acoperă trei stiluri de operare: MIG-MAG, FLUX și BRAZARE. Gama de materiale cu care poate fi folosit este variată, fiind potrivit pentru oțel, inox, aluminiu și aliaje din aluminiu.

Inovația tehnologică „Synergic Digidesk” permite setarea rapidă și ușoară a programelor de lucru și garantează controlul ridicat al arcului de sudură, precum și a calității procesului de sudare. Parametrii de sudare sunt vizibili imediat, iar flexibilitatea și productivitatea acesteia sunt crescute. De asemenea, randamentul aparatului este de 420 A la 40°C.

În plus, acesta permite automatizarea procesului de sudare prin intermediul a nouă programe care pot fi personalizate de către utilizator. Mai mult de atât, echipamentul este dotat cu un program de monitorizare a tensiunii, recunoașterea automată a torței, controlul funcției „wire speed up slope”, post gas, „wire burn-back” și protecție termostatică. Datorită conexiunilor prin cablu, de la distanță, se poate mări distanța de lucru cu până la 30 de metri pentru o siguranță sporită.

Produsul poate fi dotat cu accesorii opționale necesare sudării MIG-MAG, precum kit-ul de aluminiu și flux, kit voltmetru și cabluri de extensie.

Inverpulse 625 AQUA

Tehnologia Inverpulse patentată de Telwin asigură productivitate sporită a procesului de sudare și stabilitate maximă a arcului pentru sudare ușoară. Performanța ridicată se evaluează în viteza mare de execuție, nivelul scăzut al deformărilor, sudarea în orice poziție folosind o gamă variată de materiale, precum aluminiul, inoxul și alte aliaje. Aria de utilizare este largă, asigurând o sudură optimă de tip MIG-MAG, Pulse, MIG-Brazare, TIG şi MMA.

Pregătirea aparatului pentru lucru se face imediat și ușor datorită memorării curbelor sinergice în diferite condiții de lucru. Această funcție permite utilizatorului să introducă un singur parametru pentru începerea activității.

Funcţia Root-MIG a aparatului înlesneşte cordonului de rădăcină, asigurând o calitate similară cu cea de la TIG, dar cu o execuţie mai rapidă (chiar şi cu sudarea verticală de sus în jos). Nu necesită protecţie ceramică, iar controlul băii de sudură este realizat într-un mod foarte precis.

Interfața aparatului poate fi personalizată prin setarea a până la 90 de programe care pot fi salvate și care reduc timpul de pregătire a sudării, optimizează operaţiunile prin creșterea repetabilității acestora și garantează o productivitate maximă. În plus, programele pot fi actualizate rapid cu ajutorul unui stick USB. Pentru o siguranță mai bună, aparatul este prevăzut cu alarme și protecții care monitorizează condițiile de funcționare, asigurând optimizarea și protejarea funcțiilor.

 

SC TRITON SRL

Membru al Reţelei Tehnik

B-dul Aurel Vlaicu,

Nr 217, CONSTANŢA

Tel. 0241 – 693.210

Fax. 0241 – 615.725

office@triton.com.ro

www.triton.com.ro

www.reteaua-tehnik.ro