Toate laboratoarele de testare, precum și ateliere de mentenanță au nevoie de echipamente performante, care să fie capabilesă ofere funcții multiple, adaptate aplicațiilor. Astfel, inclusiv multimetrele au tendința de a oferi din ce în ce mai mult, pe lângă clasicele determinări de tensiune, curent și rezistență.

Nr. stoc RS 179-9512 ; Marca RS PRO

RS-9889 permite inginerilor să identifice problemele de supraîncălzire în echipamentele electrice de la o distanță sigură, fără necesitatea unui contact fizic. Multimetrul cu imagistică termică RS-9889 este un dispozitiv portabil de tip all-in-one, precum și celelalte produse din gama RS PRO, proiectat pentru a combina durabilitatea și siguranța în funcționare cu un raport performanță/preț excelent. El este potrivit pentru o varietate foarte largă de aplicații, de la fabricație inteligentă în automatizare industrială, până la sarcini electrice uzuale de tipul testare prize și instalații de iluminare.

RS-9889 combină funcțiile de multimetru digital (măsurare tensiuni, curenți rezistențe) cu o cameră de imagine termică pentru a permite determinarea pe o termogramă a punctelor fierbinți și reci în circuitele electrice.

Conexiunea BLE (Bluetooth cu consum energetic redus) permite partajarea rapidă a imaginilor termice către alte dispozitive prin aplicația Thermview+. Imaginea este vizualizată pe un ecral color LCD TFT de 2,8 inch cu o rezoluție de 80 x 80 pixeli. Sensibilitatea termică este mai puțin de 0,1°C/100mK, cu o gamă de temperaturi de la 20° la 260°C și o precizie de ±2°C, sau ±2% din citire.

Dispozitivul portabil este ușor, având o masa de 540g și dimensiuni de 80 mm x 58 mm x 195 mm.

Dacă performanțele multimetrului RS-9889 v-au trezit interesul, puteți găsi mai multe detalii pe site-ul www.rsromania.com.

www.compec.ro

Distribuitor: RS Components, SICK, MURR Elektronik, STASTO, Hitachi