MIRCEA ANDRONE IN TOP 40 MANAGERI DE SUCCES

Mircea Androne, co-fondator Metatools Ploiești, este unul dintre cei 40 de oameni de afaceri care a împărtăşit rețeta de succes a business-ului pe care l-a creat alături de Alexandru Androne, directorul general. Metatools este o companie cu capital 100% autohton, ce oferă servicii complete de vânzare, service în garanţie şi post-garanţie, service mobil, închirieri de scule electrice şi utilaje, ce s-a numărat, încă de la înființare, printre business-urile prahovene cu o evoluţie continuă și constantă.

Întrucât antreprenoriatul este o valoare în sine, ce trebuie să se ghideze după anumite valori clare, directorul comercial, Mircea Androne, a subliniat că “seriozitatea și respectul pentru business sunt două dintre valorile caracteristice Metatools”, dar și două dintre aspectele fundamentale pentru dezvoltarea unei afaceri, indiferent de specificul acesteia.

“Cu siguranță poveștile noastre pot inspira și îi pot încuraja pe cei care visează să urmeze calea antreprenoriatului. Întotdeauna ne-a pasionat domeniul tehnic, iar acest business ne-a oferit posibilitatea, atât să ne folosim cunoştinţele tehnice, cât şi să fim la curent cu ultimele noutăţi din domeniu. Am plecat aproape de la zero. La început eram doar cinci oameni în echipă. În 2006, odată cu deschiderea showroom-ului din str. Poligonului, am ajuns la 20 de oameni, iar în prezent suntem o echipa solidă, formată din 45 de persoane. Responsabilităţile manageriale au crescut odată cu compania, la fel şi provocările generate de mediul de afaceri. Proiectul Metatools a reprezentat o schimbare radicală de domeniu, dar şi cea mai interesantă experienţă din cariera mea.”, a declarat Mircea Androne.

metatools text

Maturitatea celor 40 de afaceri înscrise în competiție a fost testată prin urmărirea unora dintre cele mai importante criterii și anume: spiritul antreprenorial, performanţa financiară, direcţia strategică, impactul asupra comunităţii, capacitatea de inovare și integritatea personală. EY Entrepreneur Of The Year™ este mai mult decât o competiție întrucât a reușit să fundamenteze o adevărată comunitate a antreprenorilor români de top. Mai mult, cifra de afaceri cumulată a companiilor conduse de cei 40 de antreprenori s-a ridicat în anul 2013 la un total impresionant, de peste 1 miliard de Euro.

Dincolo de performanțele financiare, cele 40 de povești de succes sunt o sursă de inspirație, dar și o dovadă a faptului că acolo unde există determinare, visele capătă contur.

“Cartea Antreprenorilor 2014” prezintă povestea de succes a celor 40 de manageri care au intrat anul acesta în cursa pentru titlul de “Antreprenorul Anului 2014”, competiție organizată de Ernst&Young România.

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro

www.reteaua-tehnik.ro