Închirierea este o soluție avantajoasă și flexibilă, mai ales atunci când bugetul este limitat sau în cazul în care echipamentul este utilizat pe o scurtă perioadă de timp, iar când vine vorba de închirierea de scule electrice, utilaje pentru construcții sau grupuri electrogene, Metatools deține soluția optimă.

Economii semnificative

Întrucât echipamentul generează costuri doar pe perioada utilizării, serviciul de închirieri este o alternativă flexibilă în funcție de buget. Pe lângă prețuri la cel mai bun raport calitate-preț, Metatools oferă un discount pentru închirierile cu o durată mai mare de trei zile.

Pe lângă siguranța calității, clienților care optează pentru serviciul de închirieri le sunt oferite o gamă variată de scule, utilaje pentru construcții sau grupuri electrogene, de la producători de talie mondială. Astfel, cu un buget redus aceștia pot avea acces la echipamente de cea mai bună calitate, de la brand-uri de renume internațional. Mai mult, pentru că sănătatea și siguranța la locul de muncă constituie o prioritate, clienții pot achiziționa din showroom-ul Metatools o gamă impresionantă de încălţăminte, îmbrăcăminte, mânuşi de protecţie, căşti, viziere şi ochelari, antifoane, măşti pentru protecţie respiratorie sau echipamente pentru lucrul la înălţime.

Procedură simplă de închiriere

Pentru că timpul este o resursă limitată, compania Metatools a implementat o procedură simplă prin intermediul căreia utilizatorul intră rapid în posesia utilajului pe care dorește să îl închirieze.

metatools text

Consiliere și instruire gratuită

Pentru maximizarea performanțelor de lucru și a randamentului, tehnicienii Metatools oferă instruire gratuită pentru personalul utilizator, dar și consiliere tehnică gratuită pentru alegerea corectă a utilajelor sau a echipamentelor de lucru.

Metatools este o afacere românească de succes și, totodată, cel mai important furnizor de echipamente şi utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din județul Prahova. Compania oferă servicii complete de vânzare, service în garanţie şi post-garanție, service mobil, consultanță tehnică gratuită, închirieri scule electrice, utilaje și grupuri electrogene, la cel mai bun raport calitate-preț. Începând cu luna noiembrie a anului 2011, Metatools este parte a Reţelei TEHNIK, grup de firme ce deţine în acest moment un număr de 15 magazine, care includ şi puncte de service autorizat, în toate regiunile ţării.

 

 

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2, 100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

office@metatools.ro

www.metatools.ro

www.reteaua-tehnik.ro