METATOOLS – SERVICII PROFESIONALE DE SERVICE

Campania promoţională “15 ani Metatools” În perioada martie – aprilie 2013, beneficiaţi de constatări gratuite la echipamentele:

– Motofierăstraie, ferăstraie electrice, motocoase, trimmere, etc -STIHL ŞI MAKITA;

– Polizoare unghiulare – BOSCH, MAKITA şi METABO.

* La predarea în service se va prezenta copie după factura cu care s-a achiziţionat produsul

 

Metatools dispune de un atelier de service profesional în cadrul căruia se desfășoară activități complexe de întreținere, revizii și reparații pentru toate tipurile de scule, echipamente și utilaje electrice ori pneumatice comercializate, atât în perioada de garanție, cât și în cea de post garanție. Atelierul de service dispune și de un depozit cu piese de schimb care asigură rapiditatea în execuția lucrărilor de reparații.

 

Metatools SRL este o societate cu capital integral românesc care activează de aproximativ 15 ani pe piața furnizorilor de scule electrice și accesorii scule electrice, echipamente și utilaje tehnologice pentru domeniul industrial și al construcțiilor. Cu o prezență activă în sfera de activitate și având în permanență strategii pentru dezvoltare, pe parcursul activității sale, compania a realizat parteneriate puternice cu numeroase companii, recunoscute la nivel național și internațional, în scopul furnizării celor mai eficiente soluții tehnico-comerciale, produse și servicii de calitate la prețuri accesibile și bineînţeles adaptate nevoilor clienților.

Personalul de service din cadrul companiei Metatools participă activ la stagii de pregătire profesională organizate atât în cadrul companiei cât și de furnizorii de echipamente și utilaje. Este asigurată în mod operativ, separat de activitatea de reparații în garanție și post-garanție, activitatea de întreținere periodică planificată, în baza unui contract de service, conform specificațiilor prevăzute în documentația tehnică a echipamentelor.

Începând cu anul 2011, departamentul de service realizează şi activitatea de service mobil prin echipele de intervenţii dedicate. Acestea intervin rapid şi eficient pe şantiere, chiar în mijlocul lucrărilor sau la sediul clienţilor. Pentru acest gen de intervenţii, autoutilitarele companiei sunt complet dotate ca ateliere mobile, echipate cu tot ce este necesar pentru reparaţii.

Prin intermediul specialiştilor săi, în domeniul grupurilor electrogene, motoarelor termice industriale, compania oferă o întreagă gamă de servicii post-vânzare reprezentată de:

– servicii de transport, montaj și punere în funcțiune pentru grupuri electrogene portabile și staționare, compresoare stradale sau utilaje industriale;

– intervenții prompte pe teren cu ajutorul echipei de service mobil;

– asigurare training pentru personalul utilizator;

– compania a implementat un sistem foarte flexibil prin care oferă spre închiriere partenerilor săi, o gamă variată de scule electrice și utilaje de mică mecanizare la prețuri avantajoase.

 

Contact

Str. Poligonului, nr. 2

100070, Ploiesti, Prahova

T: 0244 598 277

T Service: 0244 598 277 int. 121;

0747 118 112

F: 0244 406 698

Mobil: 0743 105 460, 0720 066 174

office@metatools.ro

www.metatools.ro