METATOOLS, SERVICE MOBIL LA CELE MAI INALTE STANDARDE

Una dintre noutățile aduse pe piața românească de către compania Metatools este service-ul mobil, o necesitate pe piața echipamentelor şi utilajelor pentru construcţii şi industrie. Astfel, începând cu anul 2011, divizia de service a companiei realizează şi activitatea de service mobil prin intermediul echipelor de intervenţie dedicate.

Echipele de specialişti intervin rapid şi eficient pe şantiere, chiar în mijlocul lucrărilor sau la sediul clienţilor. Pentru acest gen de intervenţii, autoutilitarele firmei sunt complet dotate ca ateliere mobile echipate cu tot ce este necesar pentru reparaţii.

„Cele mai multe solicitări în cadrul departamentului de service mobil le primim pentru categorii de produse precum: grupuri electrogene, compresoare staţionare și compresoare portabile. Atunci când vine vorba de cele mai frecvente defecţiuni care pot apărea la aceste game de produse, ne referim la cele cauzate de acumulatori defecți sau uzați, la problemele care apar în urma utilizării necorespunzătoare a utilajelor, la cele cauzate de înfundarea filtrelor, dar şi multe altele. Ajungem în toate zonele țării și asigurăm o gamă vastă de servicii, de la puneri în funcțiune și revizii până la mentenanță ”, afirmă Inginer Radu Petrache, coordonatorul diviziei de service mobil.

metatools text

De asemenea, pentru evitarea defecțiunilor şi a accidentelor, specialiştii Metatools recomandă respectarea programelor de mentenanţă preventivă şi predictivă. „Este foarte important să se pună accent pe zona de mentenanță, dar şi pe respectarea instrucţiunilor după punerea în funcţiune a acestor utilaje”, a mai adăugat coordonatorul diviziei de service mobil.

Departamentul de service mobil al companiei oferă, pe lângă asistenţă tehnică calificată, servicii de punere în funcțiune și întreținere, intervenţii rapide în caz de urgență datorită stocului permanent de piese de schimb şi consumabile, dar şi eliminarea deșeurilor (ulei, filtre) în conformitate cu legislația din domeniu. De asemenea, pe lângă intervențiile de urgență, service-ul mobil oferă și posibilitatea încheierii unui contract pentru realizarea de verificări periodice.

Metatools este cel mai important furnizor de echipamente şi utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din județul Prahova. Compania activează de 16 ani pe piaţa românească de profil, fiind o societate cu capital integral românesc, ce oferă clienţilor servicii complete de vânzare, service în garanţie şi post-garanţie, service mobil, închirieri de scule electrice şi utilaje.

 

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro www.reteaua-tehnik.ro