Sezonul rece vine cu noutăți în materie de echipamente de protecție a muncii, iar în acest sens compania Metatools comercializează unele dintre cele mai noi produse de pe piaţă. Zona dedicată exclusiv echipamentelor pentru protecţie oferă soluţia completă pentru siguranţa la locul de muncă, la cel mai bun raport calitate-preţ.

Pentru că sănătatea și siguranţa constituie o prioritate constantă, clienţii pot găsi în magazinul companiei o gamă impresionantă de încălţăminte, îmbrăcăminte, mânuşi de protecţie, căşti, viziere şi ochelari, antifoane, măşti pentru protecţie respiratorie şi echipamente pentru lucrul la înălţime.

 

 

jacheta-Emerton copy

În plus, unul dintre produsele ce pot fi achiziţionate din showroom-ul Metatools sunt şi ghetele de protecție Black Knight TPU Ankle S3. Bocancii sunt echipați cu bombeu şi lamelă antiperforare din oţel, feţe din piele şi prezintă o talpă TPU rezistentă la acizi şi carburanţi. Printre proprietățile principale ale produsului se numără şi faţa impermeabilă, dar şi talpa rezistentă la uleiuri şi acizi. Black Knight TPU Ankle S3 se recomandă în special în locurile în care sunt necesari pantofi echipaţi cu un bombeu de siguranţă şi lamelă antiperforare precum: domeniul construcţiilor, în depozite, ateliere de lucru, fabrici, industria de automobile etc.

De asemenea, în zona dedicată echipamentelor de protecţie, cei interesați pot găsi jacheta și salopeta cu pieptar Emerton, o altă noutate prezentă în showroom-ul Metatools. Jacheta de lucru are o croială confortabilă şi se caracterizează printr-o rezistenţă crescută. Astfel, zonele intens solicitate sunt întărite cu poliester 600D, iar jacheta prezintă fante de ventilaţie sub braţe, coate dublate dar și manşete elastice. La rândul său, salopeta cu pieptar Emerton a fost concepută pentru activităţi solicitante, iar în acest sens zonele intens uzate sunt întărite cu poliester 600D. Salopeta este echipată cu genunchi dubli, pentru introducerea unor protecţii, dar și gaică pentru ciocan.

Încă din anul 2012, prin dezvoltarea unui nou magazin destinat protecţiei muncii, compania Metatools şi-a reafirmat în mod constant angajamentul de a susţine importanţa unui climat de securitate şi protecţie în muncă.

Metatools, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente şi utilaje tehnologice pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din judeţul Prahova, este o companie cu capital 100% autohton ce oferă servicii complete de vânzare, service în garanţie şi post-garanţie, service mobil, închirieri de scule electrice şi utilaje.

 

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro

www.reteaua-tehnik.ro