Metatools – eficienta prin tehnica

METATOOLS este o societate cu capital integral românesc care activează de peste 14 ani pe piaţa furnizorilor de echipamente şi utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial şi al construcţiilor. Strategia permanentă a companiei este să ofere clienţilor soluţii tehnico-economice eficiente la costuri cât mai avantajoase.

 

Începând cu noiembrie 2011, Metatools este parte a Reţelei TEHNIK, grup de firme ce deţine în acest moment un număr de 15 magazine, care includ şi puncte de service autorizat, în toate regiunile ţării. Acest lucru înseamnă: accesibilitate, preţuri foarte bune şi unice la nivel naţional, stocuri permanente şi consultanţă prin personal instruit permanent.

Metatools deţine cel mai mare showroom de scule, unelte şi utilaje din judeţul Prahova şi oferă clienţilor săi posibilitatea de a testa şi încerca o gamă vastă de utilaje şi echipamente pentru construcţii. Din iunie 2012 şi-a extins showroom-ul cu o nouă zonă de echipamente pentru protecţia muncii. Cu un nou concept de prezentare, magazinul oferă soluţia completă pentru siguranţa şi protecţia la locul de muncă la cele mai înalte standarde. Magazinul de echipamente este dotat cu o gamă variată de încălţăminte, îmbrăcăminte, mânuşi de protecţie, căşti, viziere şi ochelari, antifoane, măşti pentru protecţie respiratorie sau echipamente pentru lucrul la înălţime.

 

Responsabilii din cadrul departamentelor de marketing şi vânzări asigură consultanţă tehnică de specialitate pentru a oferi cele mai optime alternative.

 

Gama de produse

– Utilaje, echipamente şi accesorii pentru construcţii şi industrie;

– Scule electrice şi accesorii ale acestora;

– Echipamente pentru tehnologia sudării, electrozi şi

accesorii pentru sudură;

– Scule pentru instalatori;

– Maşini-unelte pentru prelucrarea lemnului şi metalului;

– Generatoare de curent şi sudură;

– Compresoare şi scule pneumatice;

– Gamă completă de elemente de asamblare;

– Maşini şi utilaje pentru parcuri, păduri şi grădini;

– Echipamente de lucru şi de protecţie;

– Încălzitoare de aer;

– Aparate de măsură şi control;

– Accesorii pentru tâmplărie PVC şi aluminiu.

 

Societatea dispune şi de un atelier pentru service profesional, în cadrul căruia se desfăşoară activităţi complexe de întreţinere, revizii şi reparaţii pentru toate sculele, echipamentele şi utilajele electrice ori pneumatice livrate, atât în perioada de garanţie, cât şi în cea de post garanţie. Atelierul de service are o suprafaţă de 200 mp şi include un depozit de piese de schimb care asigură viteza de execuţie a reparaţiilor.

Echipele de service participă activ la stagii de pregătire profesională efectuate atât în cadrul companiei, cât şi de furnizorii de echipamente şi utilaje.

Service-ul se face pentru toate echipamentele comercializate de la producători de renume mondial precum: Bosch, Makita, Stihl, Pramac, Kaeser, Fiac, Karcher, Esab, Telwin, Ridgid, Rems, Rothenberger, Agt, Honda, Briggs & Stratton, Lombardini şi multe altele.

Este asigurată, în mod operativ, pe lângă activitatea de reparaţii în garanţie sau post garanţie şi

activitatea de întreţinere periodică planificată, în baza unui contract de service şi conform specificaţiilor prevăzute în documentaţia tehnică a echipamentelor.

 

Începând cu anul 2011, departamentul de service realizează şi activitatea de service mobil prin echipele de intervenţii dedicate. Acestea intervin rapid şi eficient pe şantiere, chiar în mijlocul lucrărilor sau la sediul clienţilor. Pentru acest gen de intervenţii, autoutilitarele firmei sunt echipate, ca ateliere mobile, cu tot ce este necesar pentru reparaţii.

Există şi o întreagă gamă de servicii post vânzare reprezentată de: servicii de transport, montaj şi punere în funcţiune pentru grupuri electrogene portabile şi staţionare, compresoare stradale sau utilaje industriale; intervenţii prompte în teritoriu cu ajutorul echipei de service mobil; asigurarea training-ului pentru personalul utilizator.

De asemenea, compania a implementat şi un sistem foarte flexibil prin care oferă spre închiriere partenerilor săi, o gamă variată de scule electrice şi utilaje de mică mecanizare la preţuri avantajoase.

 

Istoric evenimente

2008 – Aniversare “Metatools este de 10!”

Metatools a aniversat 10 ani de existenţă alături de clienţii săi, în cadrul

evenimentului demonstrativ “Bosch Power Adventure”, organizat în parteneriat cu reprezentanţa Robert Bosch din România. Demonstraţiile tehnice au fost urmate de concursuri de îndemânare, cadouri şi masă festivă.

 

2010 – Eveniment “Ridgid Reputation Roadshow”

Evenimentul a făcut parte dintr-o campanie de promovare a companiei

RidgeTool în Europa.

Astfel, camionul Ridgid Roadshow a ajuns la Ploiești în luna aprilie a anului 2010. Colosul de 20 de tone a impresionat publicul prezent la eveniment atât prin grandoare cât şi prin designul inovator. Conceput special pentru a dezvălui şi oferi spre testare scule, unelte şi echipamente profesionale Ridgid, showroom-ul mobil a expus circa 200 dintre cele 300 de produse aflate în portofoliul companiei.

 

2010 – Demonstraţie tehnică “Makita Demo Tour”

În premieră în România, concernul japonez Makita, alături de Metatools, a

organizat o demonstraţie tehnică de motoferăstraie şi scule profesionale. Au avut loc concursuri, o tombolă şi au fost acordate premii participanţilor.

 

2011 – Ridgid “We build reputations”

În mai 2011 Metatools s-a alăturat demersului de sprijin educaţional “We build reputations” al companiei Ridgid, printr-o donaţie de echipamente în valoare de peste 20.000 de euro, la Facultatea de Petrol şi Gaze din Ploieşti. Studenţii şi profesorii au avut ocazia să testeze cele mai noi echipamente Ridgid de filetat ţevi, maşini de presat fitinguri din cupru şi oţel inox, locatoare de utilităţi şi camere de video-inspecţie pentru canalizări.

 

2011 – Makita Day “Testează calitatea japoneză”

După succesul avut în 2010 s-a hotărât, împreună cu partenerii de la Makita, organizarea unui eveniment asemănător şi în 2011. Conform tradiţiei, pe lângă demonstraţiile tehnice efectuate de către reprezentanţii Makita, participanţii la eveniment au avut parte de promoţii, lansări de produse, concursuri, tombolă şi multe premii.

www.metatools.ro