Pictorial “METATOOLS – EFICIENTÃ PRIN TEHNICA” – Februarie 2013

Foto: Silviu Mustăţea  Model: Raluca Cerchez  Text: Ciprian Rotaru

 

Metatools SRL este o societate cu capital integral românesc care activează de peste 14 ani pe piața furnizorilor de scule electrice și accesorii, echipamente și utilaje tehnologice pentru domeniul industrial și al construcțiilor.

Cu o prezență activă în sfera de activitate și având în permanență strategii pentru dezvoltare, pe parcursul activității sale, compania a realizat parteneriate puternice cu numeroase companii, recunoscute la nivel național și internațional, în scopul furnizării celor mai eficiente soluții tehnico-comerciale, produse și servicii de calitate la prețuri accesibile și bineînţeles adaptate nevoilor clienților.

În acelaşi timp Metatools reprezintă şi o afacere de familie, construită de Mircea Androne (Director Comercial) împreuna cu fratele său Alexandru Androne (Director General – Metatools). Dintr-o pasiune pentru domeniul tehnic, acest business a oferit posibilitatea atât de a folosi cunoştinţele tehnice, cât şi pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi din domeniu. Punctul de plecare a fost aproape de la zero, ajungând în anul 2012 la o echipa solidă, formată din aproximativ 40 de persoane.

Începând cu noiembrie 2011, Metatools este parte a Reţelei TEHNIK, grup de firme ce deţine în acest moment un număr de 15 magazine, care includ şi puncte de service autorizat, în toate regiunile ţării. Acest lucru înseamnă: accesibilitate, preţuri foarte bune şi unice la nivel naţional, stocuri permanente şi consultanţă prin personal instruit permanent.

Începând cu iunie 2012, a fost extins showroom-ul cu o nouă zonă de echipamente pentru protecţia muncii, printr-o investiţie de peste 160.000 euro. Cu un nou concept de prezentare, showroom-ul companiei Metatools oferă soluţia completă pentru siguranţa şi protecţia la locul de muncă, la cele mai înalte standarde. Magazinul de echipamente este dotat cu o gamă impresionantă de încălţăminte, îmbrăcăminte, mânuşi de protecţie, căşti, viziere şi ochelari, antifoane, măşti pentru protecţie respiratorie şi echipamente pentru lucrul la înălţime.

Un eveniment important a avut loc pe 21 septembrie 2012, la sediul Metatools din Ploiești – “Maratonul Sculelor Bosch”, organizat în parteneriat cu Robert Bosch România, eveniment care a marcat începutul unei noi etape în dezvoltarea companiei Metatools. Odată cu extinderea showroom-ului de scule, unelte și utilaje cu noua zonă de echipamente pentru protecția muncii, Metatools oferă clienţilor săi peste 10.000 de articole pe stoc expuse într-un showroom de peste 800 mp.

„Anul 2012 a fost unul dintre cei mai buni ani, atât din punct de vedere al modului de organizare şi al investiţiilor, cât şi în ceea ce priveşte afacerea în sine. Am reuşit să ne atingem obiectivele în cea mai mare parte, înregistrând o creştere a afacerii de peste 20% faţă de anul precedent. Este un rezultat foarte bun, mai ales in contextul economic actual. Pentru primul trimestru al anului 2013 estimăm o creştere a cifrei de afaceri cu aproximativ 10 procente faţă de anul precedent.” declară dl. Mircea Androne, Director Comercial, Metatools Srl.

 

Team:

Ciprian Rotaru

Silviu Mustătea

Bogdan Mustăţea

Cosmin Andronescu

Andreea Mirică

Alexandru Goiea

 

Muţumiri speciale:

Mircea Androne

Alexandru Androne

Cristian Pârvu

 

Locaţie&Gear: Metatools

 

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2, 100070, Ploiesti, Prahova, Romania
Telefon: 0244 598 277
Telefon service: 0244 598 277 int. 121; 0747 118 112
Fax: 0244 406 698
Mobil: 0743 105 460, 0720 066 174
E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro