MB CRUSHER PREZINTÃ NOUA CUPÃ DE SORTARE MB-HDS523

Se spune adesea că ”atunci când jocul devine greu, cei duri încep să joace”. Și acest moment istoric precis ne-a făcut pe toți  mai combativi și mai productivi. La MB Crusher, urechea către nevoile clienților nu a lipsit niciodată, iar astăzi este și mai atentă. Motivațiile lor, atunci când ne spun nevoile și problemele șantierelor lor, reprezintă piatra de temelie pentru noi idei și inspirație.

La doi ani de la lansarea noii game de sortare cu disc stea MB-HDS, ne-am dat seama că am putea da mai mult.

Dimpotrivă, având în vedere cum clienții noștri aveau nevoie de ceva mai mult, ceva ce ar putea fi un avantaj și o valoare adăugată chiar și în alte șantiere sau domenii de aplicare.

Și astfel s-a născut cupa de sortare MB-HDS523, sora mare a gamei de sortare MB-HDS. Cea mai mare. Cea mai puternică și mai rezistentă.

Instalată pe excavatoare de la 30 la 45 tone, acesta este proiectată pentru sectoarele în care puterea și robustețea sunt esențiale, cum ar fi sectorul carierei, în special atunci când este necesar să se trateze cantități mari de materiale, cum ar fi cărbunele și fosfatul.

Sau pentru a muta, cernere și aera tone și tone de pământ, de exemplu în domeniul săpăturilor, terasamentelor, proiecte mari de canalizări.

Dar fără a exclude utilizarea sa pentru multe alte aplicații, pentru că, indiferent de locul de construcție sau materialul, noua MB-HDS523 este bine echipată și scopul său este doar unul. Productivitate ridicată.

Este singura care are cinci arbori cotiți  poziționați astfel încât să asigure o viteză de producție și de prelucrare mai mare. Sistemul cu arbore ”V Shaft System’’ a fost proiectat pentru a crea o ecranare dublă în același timp și pentru a crește producția.

Totul în noua MB-HDS523 este proiectat pentru a maximiza rezultatul: pieptenele defilat permite materialului să curgă și să intre în rotoare fără blocare sau ambalare.

Aceasta este echipată cu un carter frontal superior detașabil, pentru a putea oferi mai mult unghi de închidere a mașinii și de a crește producția.

Cea mai mare din gamă este, fără echivoc, cea mai puternică: cupa de sortare cu disc stea  MB-HDS523 este alimentată de două motoare pentru a asigura o performanță constantă și rapidă.

Puterea nu este nimic fără adecvata rezistență

Carcasa mașinii de sortare MB-HDS523 este solidă, robustă, potrivită pentru șantierele de construcții solicitante și pentru volumele de lucru importante.

Piesele supuse uzurii sunt protejate de straturi de Hardox suplimentare, iar umărul și șasiul de grosime sporit îl fac un utilaj performant.

O adevărată mașină de război

S-ar putea să credeți că un echipament de acest calibru este dificil de întreținut, că are nevoie de o mentenanță specială, cu opriri costisitoare pentru firma voastră și, de schimbarea, rotorilor acesteia în atelier.

Însă nu este așa

MB Crusher dorește cu adevărat să ușureze munca pe șantierul de construcții din toate punctele de vedere, inclusiv în ceea ce privește întreținerea.

Un șantier care este mereu în acțiune este un șantier în care lucrările sunt finalizate mai repede economisind timp și bani.

În cazul cupei de sortare cu disc stea MB-HDS523, sistemul de ungere este centralizat pentru a simplifica, dar mai ales pentru a accelera operațiunile de întreținere.

Schimbarea rotorelor este, de asemenea, ușoară, ca și în cazul celorlalte rotoare din gamă: acestea pot fi înlocuite la fața locului, în condiții de siguranță totală și în doar câteva minute.

Sistemul patentat menține suporturile rotative ferm în poziție, iar rotoarele pot fi ușor de îndepărtat și repoziționat.

Pe scurt, atunci când munca devine dificilă, când sunt necesare viteză mare, volum și productivitate este timpul să dezlănțuiți artileria grea.

MB Crusher a creat-o, acum trebuie doar să o vedem la lucru pe șantierele voastre!

www.mbcrusher.com