MASINI MUNICIPALE MULTIFUNCTIONALE

MC 130: MASINA DE MATURAT-ASPIRAT STRADALA

Mașina de măturat cu funcție de aspirare și autoutilitară, MC 130 combină ambele funcții într-o singură mașină de 3,5 tone, care are un randament excelent atât în spații deschise de mari dimensiuni, cât și în spații delimitate din orașe și din centrul acestora. Este potrivită pentru utilizarea pe tot parcursul anului. Mașina este dotată cu o cabină confortabilă cu două locuri și cu un concept intuitiv de operare: două joystick-uri, un buton „ECO” și un afișaj multifuncțional central.

Motorul este diesel, Kubota, cu patru cilindri și cu 50 CP. În plus, mașina are un container pentru deșeuri de 1.000 litri și o lățime de lucru până la 2,600 mm. Randamentul de curățare este de 24.000 mp/h.

Clasa 3,5 tone

– Mașini care pot fi utilizate și pe trotuar, datorită unei greutăți totale admisibile de 3,5 tone.

– Pentru utilizarea mașinilor este suficient permisul de conducere categoria B.

Cabină confortabilă cu două locuri

– Vizibilitate la 360° și un climat plăcut în cabină.

– Sistem hidrodinamic de suspensie, cu fixare în 4 puncte, asigură un nivel redus de zgomot și vibrații reduse pentru confortul șoferului.

Sistem de înlocuire rapidă a echipamentelor

– Înlocuirea fără unelte a echipamentelor montate pe partea din spate, cu ajutorul ramei rabatabile hidraulic.

– Sistemul de periere este înlocuit ușor cu ajutorul unui cărucior.

Afișajul multifuncțional Kärcher

– Integrat direct în volan, asigură vizibilitate permanentă pentru șofer.

– Elementele de acționare de pe cotiera ergonomică permit manevrarea comodă a periilor individuale.

 

MIC 42 – chiar si în zonele cu norme stricte de poluare

Cabină cu proporții generoase de 1,45 mc, vizibilitate 360°, concept intuitiv de operare și sistem integrat de înlocuire rapidă, este dificil să găsești un echipament atât de confortabil și de ușor de utilizat. Motorul prietenos cu mediul înconjurător, care respectă standardul STAGE V pentru emisii, permit utilizarea autoutilitarei MIC 42 chiar și în zonele cu emisii scăzute, unde acționează fără efort în diferite activități de întreținere a domeniului public. Mod intuitiv de operare: două joystick-uri, un buton „ECO” și un afișaj multifuncțional central.

Motor diesel Yanmar cu trei cilindri și filtru de particule, putere 42 CP și rezervor combustibil 41 litri. Lățime de lucru până la 1.630 mm. Randament de curățare: 16.300 mp/h.

 

MIC 35 – Pentru toate sarcinile de curațare

Puteți afla mai multe informații despre produse accesând www.karcher.ro sau puteți scrie la adresa de e-mail office@kaercher.ro, telefon: 372.709.001 sau 0372.709.002.

Curățarea spațiilor din zonele urbane sunt posibile cu ajutorul echipamentului municipal MIC 35, datorită tehnologiei diesel de ultima generație, injecției directe (common rail ) și filtrului performant de particule. Motorul său eficient de 35 CP scade semnificativ limitele stricte ale standardului de emisii de evacuare STAGE V și impresionează prin eficiența economică. Acesta are un concept general inteligent care impresionează până la ultimele detalii. Accesoriile auxiliare frontale se montează cu ușurință prin triunghiul de cuplare standardizat, iar cele din spate sunt instalate fără efort prin intermediul sistemului de schimbare rapidă cu cadru înclinat hidraulic.