Maiuri compactoare Bisonte

Bisonte pune accent pe precizia fabricării şi calitatea maximă în producţia maiurilor compactoare. Gama este compusă din trei modele. Motorizarea este în patru timpi iar motoarele folosite sunt Subaru pentru modelele MC75 si MC72, ambele cu alimentare pe benzină.

Maiul compactor MC75 este dotat cu un dublu sistem de filtrare a aerului, pentru condiţii de lucru în care există mult praf. Dubla filtrare contribuie la extinderea vieţii motorului şi la o întreţinere mai facilă. Motorul folosit – EH12 s-a dovedit de-a lungul timpului cel mai fiabil motor pentru gama de maiuri compactoare, fiind folosit de toţi marii producători în domeniu. De asemenea, acestea au un centru de greutate echilibrat care oferă stabilitate şi siguranţă în operare. Există şi elemente anti-corozive precum rezervorul pentru combustibil fabricat din polietilenă iar pentru protecţia sistemului de pornire, maiurile sunt dotate cu un capac inovator. Cadrul de protecţie este solid, lucru ce asigură o protecţie îmbunătăţită împotriva avarierii motorului.

De reţinut este faptul că modelul MC72 este echipat cu motorul Subaru ER12, special conceput pentru maiuri compactoare, cu senzor şi pompă de ulei. Acest motor a fost lansat de Subaru în luna iunie anul acesta, fiind conceput special pentru gama de maiuri compactoare.