MACARALE INDUSTRIALE FABRICATE ÎN ROMÂNIA

Cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul instalațiilor de ridicat, compania Elmas din Brașov produce și comercializează în România o gamă completă de macarale industriale sistem DEMAG.

Sunt fabricate la Brașov o paletă diversificată de macarale industriale monogrindă, bigrindă sau portal, adaptate diferitelor aplicații industriale sau comerciale care presupun creșterea productivității în cadrul fluxului de materiale.

Elmas produce, livrează, montează și servisează macarale industriale sistem Demag pentru sarcini între 1,6 și 300 tone, cu ecartamente între 6 și 40 de metri, la înalte standarde de calitate. Toate macaralele industriale realizate poartă marcajul CE.

Din ianuarie 2016, sunt fabricate la Brașov într-o unitate de producție echipată cu tehnologie de ultima oră și noile macarale industriale cu grindă principală cu zăbrele (tip V), care dispun de un design complet revoluționar în domeniu.

Macarale industriale cu grindă tip V

Macaralele industriale de tip V aduc multiple avantaje:

  • greutate proprie redusă cu o medie de 17 procente;
  • durată de utilizare de până la 500.000 de cicluri de încărcare;
  • fiabilitate îmbunătățită pentru manipularea sarcinilor;
  • reducerea caracteristicilor de oscilație cu 30%;
  • precizie și poziționare crescută la transportul încărcăturilor;
  • design-ul optimizat reduce rezistența la vânt cu până la 55%.
  • funcționale și pentru operațiuni de manipulare sarcini în mediul exterior.

Pentru a răspunde cerințelor din piață sunt fabricate la temă și macarale portal mono- sau bigrindă Elmas echipate cu mecanisme Demag Cranes&Components și diferite opțiuni de comandă. În funcție de aplicație, aceste echipamente fiabile sunt destinate manipulării sarcinilor atât în mediul exterior, cât și în interiorul halelor de producție sau depozitelor de materiale.

Fabricație macarale industriale

Prin intermediul propriului Laborator de Încercări, pe parcursul procesului de producție a macaralelor industriale sunt realizate diferite examinări și teste care conduc la furnizarea unor produse de calitate și fiabile. Laboratorul de Încercări este acreditat RENAR și autorizat ISCIR pentru efectuarea de încercări nedistructive, petrochimice, mecanice și metalografice.

Orice produs Elmas produs la Brașov este oferit clienților împreună cu un pachet complet de servicii: consultanță tehnică, proiectare specializată, documentații tehnice complete, montaj, service cu acoperire națională și în afara țării (Bulgaria, Ungaria, Moldova), lucrări de întreținere și revizie, piese de schimb exclusiv originale, service call center 24 h/7zile.

Mai multe informații puteți accesa la www.macaraleindustriale.ro.