LORENCIC BAUSERVICE TEHNICA SI SERVICE PENTRU PROFESIONISTII DIN CONSTRUCTII

Compania Lorencic Bauservice SRL, face parte din holding-ul Schmid Industrie Holdind GmbH – Austria, grup din care mai fac parte companii care îşi desfăşoară activitatea şi în România: Baumit, Murexin, EcoNova,Austrotherm, WopfingerBeton sau Wolfplastics. Compania reprezintă un concern pentru profesioniştii în construcţii din Comunitatea Economică Europeană. Are în prezent peste 35 de sucursale proprii în 9 ţări.

Furnizează soluţii integrate complexe precum: importul de utilaje de mică şi medie mecanizare pentru construcţii civile şi industriale. Distribuţia este naţională şi se realizează prin intermediul reprezentanţelor. În portofoliu există peste 45.000 de produse, inclusiv echipamente second-hand.

Compania asigură service în garanţie şi post-garanţie, închiriază şi asigură consultanţă de specialitate pentru toate tipurile de echipamente şi utilaje. Printre echipamentele şi utilajele comercializate se numără: pompe de beton, de şapă, de tencuit clasic sau mecanizat integral, de glet, de zugrăvit sau pentru vopsit-lăcuit, accesorii , piese de schimb, subansamble şi consumabile pentru toate tipurile de echipamente şi utilaje.

Schmid Industrie Holding GmbH, cuprinde mai mult de 80 de companii şi participaţii strategice în mai multe state europene. Mai mult de 4.550 de angajaţi conlucrează în Austria şi alte 17 ţări pentru holding.